23 Αυγούστου – 27 Σεπτεμβρίου 2019

35 εκδηλώσεις καλλιτεχνικής και πνευματικής δημιουργίας για περισσότερο από ένα μήνα. Εικαστικές τέχνες, μουσική, θέατρο, χορός, κινηματογράφος, βιβλίο, ποίηση, λογοτεχνία. Σε 7 υπέροχους χώρους της παλιάς πόλης της Ρόδου. Θόλος Ντεμιγύ, Αγγλικό κατάλυμα, Γαλλικό Ίδρυμα Ρόδου, Παλάτι Ιπποτών, Πλατεία Μουσείου, Πλατεία Αργυροκάστρου, Κινηματοθέατρον ΡΟΔΟΝ. Αλλά και έξω από την πόλη στην κοινότητα Κρητηνίας & στην κοινότητα Λαχανιάς.

Η Ρόδος πηγή έμπνευσης και δημιουργίας. Αυτό αναδεικνύει και δηλώνει το 4ο Φεστιβάλ Καλλιτεχνικής Δημιουργίας Ροδίων που είναι αφιερωμένο στον ΑΝΔΡΕΑ ΙΩΑΝΝΟΥ, εμπνευστή και δημιουργό της περίφημης συλλογής της Δημοτικής Πινακοθήκης Ρόδου.

Υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Τάκη Βούη.

Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται χάρις στην προθυμία και στην αφιλοκερδή συμμετοχή όλων των δημιουργών και πνευματικών ανθρώπων, της οργανωτικής ομάδας και των εθελοντών που στηρίζουν τις εκδηλώσεις.

Το 4ο Φεστιβάλ Καλλιτεχνικής Δημιουργίας Ροδίων σας προσκαλεί σε μια μεγάλη γιορτή με ελεύθερη είσοδο και εθελούσια προσφορά τροφίμων μακράς διάρκειας για το κοινωνικό παντοπωλείο Ρόδου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ