Στο πλαίσιο του προγραμματισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για παρεμβάσεις που θα καταστήσουν το οδικό δίκτυο των νησιών ασφαλέστερο για τους χρήστες του και πιο λειτουργικό, ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος υπέγραψε εργολαβική σύμβαση για την «Κατασκευή Στηθαίων Ασφαλείας, Διαγραμμίσεις, Τοποθετήσεις Ανακλαστήρων Οδοστρώματος κλπ για τα νησιά της Π.Ε. Δωδεκανήσου», έναντι συνολικού ποσού 470.000,00 ευρώ.
Οι παρεμβάσεις θα γίνουν στα νησιά: Νίσυρος, Κως, Κάρπαθος, Κάσος, Κάλυμνος, Λέρος, Πάτμος, Τήλος, Αστυπάλαια, Σύμη και Χάλκη.
Το έργο είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
































Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.