Τοπικές Ειδήσεις

Ο Βασίλης Υψηλάντης εξελέγη Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής

ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης εξελέγη, με απόλυτη πλειοψηφία, Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής, κατά τις σημερινές διαδικασίες εκλογής προεδρείων στις Διαρκείς Επιτροπές της Βουλής.

Εξελέγη, επίσης, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής της Βιβλιοθήκης της Βουλής.

Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης συμμετέχει εξάλλου ως τακτικό μέλος στην Διαρκή Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων καθώς επίσης και στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.