Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Ομοσπονδία Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο συνδιοργανώνει μαζί με το σωματείο, Ηρόδικος, το “2ο Διεθνές Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο «Ο.Σ.Ε.Κ.Α.- ΘΡΑΚΗ 2018». Το τουρνουά θα διεξαχθεί στην Κομοτηνή το τριήμερο 18, 19 και 20 Ιούλιου και θα συμμετάσχουν τρεις ομάδες. Συγκεκριμένα, οι ομάδες, που θα λάβουν μέρος εκτός από τη δικιά μας Εθνική, είναι οι αντίστοιχες εθνικές της Κύπρου και της Βουλγαρίας. Οι αποστολές των ομάδων βρίσκονται ήδη στην Κομοτηνή και είναι πανέτοιμες για το μεγάλο τουρνουά. Οι ετοιμασίες έχουν ολοκληρωθεί και όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη «γιορτή». H αποστολή της Εθνικής απαρτίζεται από τα εξής άτομα: Ιωάννης Χαλδαίος, Αντώνης Γκοτζαράι, Μανώλης Στυλιανακάκης, Περικλής Τσαπανίδης, Γιώργος Μακρής, Παναγιώτης Κότσαρης, Δημήτρης Ντομγκιόνι, Παναγιώτης Φιλίππουμ Σταύρος Δίτσης, Γιώργος Αδαμόπουλος, Σπύρος Κεφαλάς, Ατνάν Χαμαντί (Γ.Σ. Δωδεκάνησος), Παναγιώτης Κοντογιάννης, Γιώργος Παπαδόπουλος
Τεχνικό τιμ: Μανώλης Ζαχαράκης (προπονητής), Κυριάκος Μουτεσίδης (γυμναστής), Ευδοξία Καρυοφυλλάκη (γυμναστής) και Χρήστος Φιλίππου (φροντιστής).
*Όλοι οι αγώνες του τουρνουά θα μεταδοθούν σε live streaming από την επίσημη σελίδα της Ομοσπονδίας στο Facebook. Στην περιγραφή των αγώνων θα είναι ο Γιώργος Κογκαλίδης. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:
ΣΗΜΕΡΑ:
(19:30): Ελλάδα- Βουλγαρία
ΑΥΡΙΟ:
19:30 Κύπρος- Βουλγαρία
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(20/07):
19:30 Ελλάδα- Κύπρος

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ