ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιστορικό μετάλλιο για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Χάλκινο μετάλλιο για την Ευαγγελία Πλατανιώτη

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Ευαγγελία Πλατανιώτη
Evangelia Platanioti of Greece competes during the solo technical preliminaries of the artistic swimming at the 19th FINA World Championships in Budapest, Hungary, Friday, June 17, 2022. (AP Photo/Anna Szilagyi)

Το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στο τεχνικό σόλο της καλλιτεχνικής κολύμβησης κατέκτησε η Ευαγγελία Πλατανιώτη. Η Ελληνίδα αθλήτρια εκτέλεσε το πρόγραμμά της άψογα και με 89,5110 βαθμούς ανέβηκε στο βάθρο. Είναι το πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα στην καλλιτεχνική κολύμβηση σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Ευαγγελία Πλατανιώτη βαθμολογήθηκε υψηλότερα σε σχέση με τον προκριματικό όπου είχε λάβει 88,6163 βαθμούς. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Γιουκίκο Ινούι από την Ιαπωνία 92,8662 β.

Η Μάρτα Φιεντίνα από την Ουκρανία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με 91,9555 βαθμούς.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.