Αθλητικά

Αναγέννηση Έμπωνα: Μαζικές ανανεώσεις

Με δυναμικό τρόπο ξεκίνησε η υλοποίηση του προγραμματισμού στην ομάδα της Αναγέννησης Έμπωνα, ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας στην σεζόν 2020-2021. Ο σύλλογος διατήρησε στις τάξεις του όλους τους γηγενείς ποδοσφαιριστές που κατάγονται από τον Έμπωνα, όπως και τους, Νίκο Νικολό, Σαράντη Κυριαζή, Κώστα Μερσιώτη, Χρήστο Τσιώνη, Αντώνη Κατωτικίδη, Σταμάτη Νικολή, Χρήστο Ταντίκη, Σάββα Παπά και Παναγιώτη Αναστασά, επιβεβαιώνοντας την επέκταση της συνεργασίας τους, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. του Μ.Α.Σ. Αναγέννηση Έμπωνα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με του ποδοσφαιριστές που κατάγονται από το χωριό. Ήταν προτεραιότητα μας γιατί αυτοί ήταν το έναυσμα να ασχοληθούμε με τον σύλλογο, και αποτελούν την κινητήρια δύναμη της ομάδας όχι μόνο εντός του γηπέδου αλλά και εκτός αυτού.
Τους ευχαριστούμε για την στήριξη και είναι πηγή δύναμης να συνεχίσουμε τον δύσκολο έργο μας.
Το Δ.Σ. του Μ.Α.Σ. Αναγέννηση Έμπωνα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Κώστα Μερσιώτη, Χρήστο Τσιώνη, Αντώνη Κατωτικίδη, Σταμάτη Νικολή, Χρήστο Ταντίκη, Σάββα Παπά, Νίκο Νικολό, Σαράντη Κυριαζή και τον Παναγιώτη Αναστασά που θα προσπαθήσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να κάνει το καλύτερο δυνατό.
Ήταν επιθυμία της διοίκησης, του προπονητή και των ίδιων των ποδοσφαιριστών να συνεχιστεί αυτό το ταξίδι της ποδοσφαιρικής μας οικογένειας και στην Α’ Κατηγορία, πραγματοποιήθηκε.
Τους ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου