ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Περιοδεία της Κατερίνας Εμμανουήλ σε Ρόδο και Κάλυμνο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
788
Μέγεθος γραμμάτων

Συ­νε­χί­ζο­ντας τις πε­ριο­δεί­ες της στα νησιά των Δω­δε­κα­νή­σων, η υπο­ψή­φια βου­λευ­τής με τη ΝΔ, Κα­τε­ρί­να Εμ­μα­νου­ήλ με­τέ­βη στη Ρόδο, την Πέμ­πτη 11 Μαΐου όπου πα­ρέ­μει­νε τρεις ημέ­ρες.

Την Πα­ρα­σκευή 12 Μαΐου το πρωί, πα­ρα­κο­λού­θη­σε την πα­ρου­σί­α­ση του ανα­πτυ­ξια­κού προ­γράμ­μα­τος της Νέας Δη­μο­κρα­τί­ας στο Νότιο Αι­γαίο, από τον υπουρ­γό Επι­κρα­τεί­ας και κυ­βερ­νη­τι­κό εκ­πρό­σω­πο Άκη Σκέρ­τσο και τον πε­ρι­φε­ρειάρ­χη Γιώρ­γο Χα­τζη­μάρ­κο, στο Μου­σείο Νε­ο­ελ­λη­νι­κής Τέ­χνης.

Αρ­γό­τε­ρα η Κα­τε­ρί­να Εμ­μα­νου­ήλ πα­ρέ­στη στα απο­κα­λυ­πτή­ρια της προ­το­μής του αεί­μνη­στου υπουρ­γού Υγεί­ας, Δη­μή­τρη Κρε­μα­στι­νού, που πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­καν πα­ρου­σία του πρω­θυ­πουρ­γού, στο νο­σο­κο­μείο της Ρόδου.

Στη συ­νέ­χεια πα­ρα­βρέ­θη­κε στην ομι­λία του προ­έ­δρου της ΝΔ, Κυ­ριά­κου Μη­τσο­τά­κη, μαζί με παλιά και νέα στε­λέ­χη του κόμ­μα­τος και πλή­θος κό­σμου, που έγινε σε κε­ντρι­κό ση­μείο της πόλης, στο Μα­ντρά­κι.

Το Σάβ­βα­το 13 Μαΐου συ­νε­όρ­τα­σε με άλ­λους Ρό­διους, στον πα­νη­γυ­ρι­κό εσπε­ρι­νό στον Ενο­ρια­κό Ναό Αγίου Ισι­δώ­ρου όπου χο­ρο­στά­τη­σε ο Σε­βα­σμιό­τα­τος Μη­τρο­πο­λί­της κ. Κύ­ριλ­λος.

Κατά τη διάρ­κεια της πα­ρα­μο­νής της στη Ρόδο, η υπο­ψή­φια βου­λευ­τής πραγ­μα­το­ποί­η­σε επι­σκέ­ψεις σε χωριά του νη­σιού.

Τη Δευ­τέ­ρα 15 Μαΐου βρέ­θη­κε στην Κά­λυ­μνο, όπου το βράδυ συ­να­ντή­θη­κε και συ­ζή­τη­σε, σε ένα πολύ όμορ­φο κλίμα χαράς και εν­θου­σια­σμού, με φί­λους, γνω­στούς και πο­λί­τες,  που κα­τέ­κλει­σαν τον χώρο έξω από το εκλο­γι­κό κέ­ντρο της ΝΔ.

Εμ­φα­νέ­στα­τη ήταν η συ­γκί­νη­ση των συ­να­δέλ­φων – συ­νερ­γα­τών της κ. Εμ­μα­νου­ήλ από το νο­σο­κο­μείο της Κα­λύ­μνου, το οποίο η ίδια υπη­ρέ­τη­σε ως Διοι­κή­τρια, που ήλθαν να την δουν, να της ευ­χη­θούν καλή επι­τυ­χία και να δη­λώ­σουν την στή­ρι­ξη τους.

Η υπο­ψή­φια βου­λευ­τής τους μί­λη­σε για το πόσο σκλη­ρά ερ­γά­στη­κε για να προ­ε­τοι­μά­σει το Νο­σο­κο­μείο για την μετα-covid εποχή και τους δια­βε­βαί­ω­σε ότι η βελ­τί­ω­ση των συν­θη­κών δια­βί­ω­σης των νη­σιω­τών γε­νι­κό­τε­ρα, απο­τε­λεί πρώτη προ­τε­ραιό­τη­τα για τον Κυ­ριά­κο Μη­τσο­τά­κη και την ίδια, για αυτό η κυ­βέρ­νη­ση έχει εκ­πο­νή­σει ει­δι­κό πε­ρι­φε­ρεια­κό πρό­γραμ­μα ανά­πτυ­ξης για τα Δω­δε­κά­νη­σα και το Βό­ρειο Αι­γαίο.

«Δη­λώ­νω έτοι­μη και έχω την θέ­λη­ση και τον τρόπο να συ­νε­χί­σω να πα­λεύω για τα προ­βλή­μα­τα των νη­σιών μας, έχο­ντας τη σι­γου­ριά ότι είμαι στη σωστή πλευ­ρά, εί­μα­στε στη σωστή πλευ­ρά, εί­μα­στε με τη ΝΔ και τον πρω­θυ­πουρ­γό μας Κυ­ριά­κο Μη­τσο­τά­κη!!» πρό­σθε­σε, και τους ζή­τη­σε να την τι­μή­σουν με την εμπι­στο­σύ­νη τους.

Όσο η κ. Εμ­μα­νου­ήλ πα­ρέ­μει­νε στην Κά­λυ­μνο είχε διαρ­κείς επα­φές με πο­λί­τες και επαγ­γελ­μα­τί­ες που τους επι­σκέ­φθη­κε στο χώρο ερ­γα­σί­ας τους, θέ­λο­ντας να ακού­σει τις ανη­συ­χί­ες και τα σχέ­διά τους για το μέλ­λον.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.