Αθλητικά

ΕΠΣΔ: Καμπουράκης, Καρίκης και Κρητικός στα γραφεία της Ένωσης

Στο περιθώριο της τακτικής συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΔ που έγινε την Παρασκευή, τα γραφεία της Ένωσης επισκέφθηκαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Ρόδου στις επερχόμενες εκλογές, κ.κ. Αντώνης Καμπουράκης, Στράτος Καρίκης και Δημήτρης Κρητικός, οι οποίοι και συζήτησαν διάφορα θέματα που άπτονται του ποδοσφαίρου στο νησί μας.
Οι τρεις υποψήφιοι δήμαρχοι άκουσαν τους προβληματισμούς του προέδρου της ΕΠΣΔ Παναγιώτη Διακοφώτη για την επόμενη ημέρα του ποδοσφαίρου στην Ρόδο, με τους κ.κ. Καμπουράκη, Κρητικό και Καρίκη ( ο κάθε ένας επισκέφτηκε ξεχωριστά την Ένωση) να αναλύουν το πλάνο τους μετά τις εκλογές.
Και οι τρεις εξέφρασαν την συμπαράστασή τους στην ΕΠΣΔ, ενώ έγινε εκτενής αναφορά για την δημιουργία ιατρείων στα γήπεδα, όπως και για την αναβάθμιση των αθλητών ποδοσφαιρικών χώρων του νησιού μας.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ Παναγιώτης Διακοφώτης αναφέρθηκε και στο μεγάλο όραμά του, για την κατασκευή ενός σύγχρονου γηπέδου ποδοσφαίρου, διεθνών προδιαγραφών στην Ρόδο, έτσι ώστε να μπορέσει το νησί μας να φιλοξενήσει την Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου, όπως και σημαντικά ποδοσφαιρικά γεγονότα, με τον κ. Αντώνη Καμπουράκη να τους εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι μετά το τέλος των συναντήσεων των τριών υποψήφιων δημάρχων, παραδόθηκαν τα διπλώματα στους προπονητές που παρακολούθησαν την τελευταία Σχολή Προπονητικής που έγινε στο νησί μας, με τον κ. Αντώνη Καμπουράκη να παραδίδει τα διπλώματα στους επιτυχόντες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου