Αθλητικά

Διασυλλογικός αγώνας ΜΤΒ στην Καλλιθέα

Ο Α.Σ.Ρ. Έλαφος με την υποστήριξη του WΗEEL BIKE SHOP διοργανώνει σήμερα το 1ο Κύπελλο Καλλιθέας, διασυλλογικό αγώνα ορεινής ποδηλασίας σιρκουί Short Track (XCC).

Μετά το πέρας των συμμετοχών 70 αθλητές και αθλήτριες από 7 σωματεία θα συμμετάσχουν στον αγώνα. Συγκεκριμένα, θα πάρουν μέρος αθλητές από τον Ροδήλιο, τον Φιλίνο Κω, τον ΑΟ Άθλο, τον Π.Ο. Κω, τον ΑΟ Ανταίο, τον Π.Ο. Βέλος Θεσσαλονίκης και φυσικά τον Έλαφο. Ο ΑΣΡ Έλαφος έχει φροντίσει για την μεταφορά των ποδηλάτων από το λιμάνι της Ρόδου προς την Καλλιθέα και αντίστροφα.

Αναλυτικά:

Πόλη: ΡΟΔΟΣ

ΠΕΡΙΟΧΗ: ΝΕΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο-18-ΜΑΙΟΥ 2019.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Κυκλική 1,000μέτρα (Αγροτικοί δρόμοι και τεχνικό μονοπάτι 500 μέτρων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ – ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:
11:30 Άνοιγμά Γραμματείας αγώνων
12:40 Τεχνική Ενημέρωση Αρχηγών των ομάδων
13:00 ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ (15’)
13:25 ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ (20’)
13:55 ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (30’)
14:40 ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ/ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (30’)
15:10 ΠΑΙΔΕΣ (40’)

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με ποδηλάτες της κατηγορίας της προκήρυξης με ευθύνη και δήλωση συμμετοχής του Σωματείου τους. Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν όλα τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π. με απεριόριστο αριθμό αθλητών. Τα δελτία των αθλητών πρέπει να είναι θεωρημένα από την Ε.Ο.Π. για το 2019 και ο κάθε αθλητής να προσκομίζει την κάρτα υγείας του στην γραμματεία του αγώνα. Ο ποδηλατικός όμιλος Α.Σ.Ρ ΕΛΑΦΟΣ δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε ατύχημα ή καταστροφή υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα .

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΑ:
Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για τους αγώνες Μ.Τ.Β . Όλοι οι ποδηλάτες που θα κλείνονται στροφή, θα αποχωρούν με εντολή της Αγωνοδίκου Επιτροπής, θα κατατάσσονται στα αποτελέσματα ως αθλητές που τερμάτισαν, με σειρά τερματισμού, ανάλογα με τους γύρους που κάλυψαν.

ΖΩΝΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ/ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ:
Θα υπάρχει μια ζώνη τροφοδοσίας/τεχνικής βοήθειας 20 μετρά μετά την εκκίνηση .
Εκκίνηση και τερματισμός όπως το σχεδιάγραμμα !

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:
Ο 1ος νικητής Κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα .
Ο 2ος νικητής αργυρό μετάλλιο και δίπλωμα
Ο 3ος νικητής χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα
Ο 4ος, 5ος και 6ος δίπλωμα .
ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ: Τάντης Σπύρος
ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ: Ιδιώτης Ιατρός που θα οριστεί με ευθύνη του διοργανωτή, κάλυψη από ασθενοφόρο σε ετοιμότητα από τον Τομέα ΕΚΑΒ /Γενικό Νοσοκομείο ΡΟΔΟΥ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΑ:
Κυριάκος Κελεπέρας 6972200236, 2241038431

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ:
Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη και του βασικού κανονισμού της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επί τόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου