Τη σειρά των αντιπάλων της στα μπαράζ ανόδου, που θα διεξαχθούν από 20 έως 24 Ιουνίου στην Αθήνα, θα μάθει σήμερα η Καλλιθέα. Κι αυτό γιατί στις 13:00, στα γραφεία της Ε.Ο.Κ. στην Αθήνα, θα γίνει η κλήρωση των αγώνων μπαράζ για τους πρωταθλητές ανδρών στο Αιγαίο που θα διεκδικήσουν, τη μία και μοναδική θέση, που οδηγεί στον 2ο όμιλο νότου της Γ’ Εθνικής. Η Καλλιθέα ήταν η πρώτη χρονικά πρωταθλήτρια, ενώ καμία άλλη Τ.Ε. δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη το ανδρικό πρωτάθλημα. Λίγο πολύ, πάντως οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου ξέρουν ποιες ομάδες θα συναντήσουν στο δρόμο τους, στα μπαράζ ανόδου της Αθήνας, ενώ σήμερα θα μάθουν και την έδρα των αγώνων.
ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΑΠΑΔΟΣ- ΑΙΟΛΟΣ
Ο Αίολος Μυτιλήνης κέρδισε με 57-55 τον Παλλεσβιακό στον τελευταίο ημιτελικό του ανδρικού πρωταθλήματος της Τ.Ε. Λέσβου και πήρε το εισιτήριο για τη σειρά των τελικών, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παπάδο Γέρας, που είναι το φαβορί για τον τίτλο.
ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Η Α.Ε. ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ
Η Α.Ε. Καρλοβάσου κέρδισε εύκολα τον Κούρο Σάμου (65-48) και με 3-0 νίκες, πήρε το εισιτήριο για τους τελικούς στην Τ.Ε. Σάμου. Η Α.Ε. Καρλοβάσου είναι και το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο στο ανδρικό πρωτάθλημα.
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
Το προσεχές Σάββατο (19:30) θα διεξαχθεί ο πρώτος τελικός στην Ε.Σ.Κ. Κυκλάδων ανάμεσα στους συντοπίτες Πανναξιακό και Φανάρια Νάξου. Ο πρωταθλητής θα κριθεί στις δύο νίκες και οι τελικοί αναμένονται αρκετά αμφίρροποι, ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες.
ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο Φ.Ο. ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ ΧΙΟΥ
Κατά τα φαινόμενα στο δρόμο της Καλλιθέας θα βρεθεί ο Φ.Ο. Βροντάδου Χίου (προηγείται με 3-0 νίκες και θέλει μία ακόμη κόντρα στον Όμηρο Καλλιμασιάς). Οι Χιώτες έχουν καλό σύνολο (Μυτιληνού, Λεγάτος, Σταθόπουλος και άλλοι) και δεν αποκλείεται να είναι και ο πιο βασικός αντίπαλος της Καλλιθέας στους αγώνες μπαράζ.
*Από την Κρήτη πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε ο Π.Α.Ο. Δειλινών (2-1 στη σειρά τον Εργοτέλη) και πήρε απευθείας το εισιτήριο για τον 2ο όμιλο νότου της Γ’ Εθνικής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ