Στις εγκαταστάσεις τους, προκειμένου να είναι έτοιμες ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, έχουν στρέψει τον ενδιαφέρον τους οι άνθρωποι του Κλεάνθη.
Στο γήπεδο Παραδεισίου έχουν ξεκινήσει εργασίες καλλωπισμού του περιβάλλοντος χώρου και των αποδυτηρίων, ενώ έχει γίνει επανασπορά του αγωνιστικού χώρου που διαθέτει φυσικό χλοοτάπητα.
Το γήπεδο θα παραμείνει κλειστό όλη τη θερινή περίοδο και όπως όλα δείχνουν οι «ροσονέρι» θα το στερηθούν στο πρώτο διάστημα της προετοιμασίας τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Τώρα όσον αφορά στο βοηθητικό γήπεδο του Κλεάνθη, οι εργασίες προχωράνε με ικανοποιητικό ρυθμό, ωστόσο, πρέπει να γίνουν ακόμα πολλά για να είναι έτοιμο για χρήση.
Αυτή την στιγμή γίνονται εργασίες περίφραξης του γηπέδου και στο προσεχές χρονικό διάστημα θα γίνει η σπορά του φυσικού χλοοτάπητα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», το χρονοδιάγραμμα που έχουν κάνει οι «ροσονέρι» θέλει το βοηθητικό γήπεδο να είναι έτοιμο για χρήση μέσα στον Σεπτέμβριο.
Από εκεί και πέρα, σχετικά με τον αγωνιστικό προγραμματισμό του συλλόγου για την νέα σεζόν, η διοίκηση του συλλόγου προχωρά χωρίς να βιάζεται.
Το πρώτο πράγμα που θέλουν να διευθετήσουν αφορά στην τεχνική τους ηγεσία, γι’ αυτό και ήδη έχουν έρθει σε επαφή με τον Ανδρέα Σταύρου για την επέκταση της συνεργασίας τους.
Επιθυμία και των δύο πλευρών είναι να πορευτούν μαζί και στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνει νέα επαφή για να κλείσει το θέμα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ