Μία δύσκολη και αγχωτική αγωνιστική περίοδος έφτασε στο τέλος της για την ομάδα της Α.Ε. Κατταβιάς, η οποία εξασφάλισε την παραμονή της στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, γι’ αυτό και η σεζόν 2017-2018 κρίνεται επιτυχημένη από τους «κιτρινόμαυρους».
Έπειτα από αρκετές ημέρες ηρεμίας και ξεκούρασης, οι άνθρωποι του συλλόγου επαναδραστηριοποιούνται με το βλέμμα τους να έχει στραφεί στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», χθες πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Δ.Σ. όπου έγινε ο αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός της σεζόν που ολοκληρώθηκε και ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς.
Άμεσα θα ξεκινήσει η υλοποίηση του προγραμματισμού, έτσι ώστε η Α.Ε. Κατταβιάς να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Μανώλη Φραντζή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, καθώς οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει προφορικά και απομένει μόνο η ανακοίνωση για να επισημοποιηθεί η επέκταση της συνεργασίας τους.
Ήδη η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων»» είχε τις πρώτες επαφές με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ για τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους και σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», μέσα στην προσεχή εβδομάδα θα ξεκινήσουν επίσημα οι συζητήσεις με τους αθλητές για την επέκταση της συνεργασίας τους.
Πρόθεση της Α.Ε. Κατταβιάς είναι να διατηρηθεί όλος ο βασικός κορμός της ομάδας και να γίνουν συγκεκριμένες μετεγγραφικές κινήσεις για να ενισχυθεί στις θέσεις όπου έχουν διαπιστωθεί κενά.
Η φιλοσοφία του συλλόγου στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας θα είναι η ίδια, δηλαδή η δημιουργία μία καλής και ανταγωνιστικής ομάδας που θα επιδιώξει να εξασφαλίσει την παραμονή της το συντομότερο δυνατόν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ