Τοπικές Ειδήσεις

Ευχαριστήριο των Προνοιακών Ιδρυμάτων Ρόδου προς τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Παραδεισίου “ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ”

Η πράξη του εθελοντισμού κατά συνείδηση, είναι ό,τι καλύτερο μπορεί ο κάθε άνθρωπος να προσφέρει σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας και σε Ιδρύματα, που το έχουν ανάγκη.

Ο εθελοντισμός κατά βάση, αποτελεί πράξη καλής θέλησης και οι τομείς που μπορεί κανείς να δραστηριοποιηθεί είναι απεριόριστοι, αφού απεριόριστες είναι και οι ανάγκες των συνανθρώπων μας.

Ένα δυνατό παράδειγμα εθελοντισμού, με πολυάριθμες πράξεις προσφοράς, σε Ιδρύματα Υγείας και Πρόνοιας, είναι αυτό, του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Παραδεισίου, ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ όπου, η δραστηριότητα προσφοράς της Προέδρου κ. Αναστασίας Σταυριανού – Γεωργιάδη και των στελεχών, ξεπερνά τις ανθρώπινες δυνατότητες προσφοράς.

Ως Πρόεδρος Δ.Σ των Προνοιακών Ιδρυμάτων Ρόδου, αισθάνομαι καθήκον να την ευχαριστήσω, για τις άπειρες προσφορές ιατροτεχνολογικού υλικού, σε Ιδρύματα τα οποία, πραγματικά έχουν ανάγκη.

Κα Πρόεδρε,

Σε μια εποχή, όπου οι θεσμοί και οι αξίες της ζωής, έχουν υποβαθμιστεί στο μέγιστο βαθμό, είσαστε άξιοι συγχαρητηρίων, διότι, η συμβολή σας στην καλυτέρευση συνθηκών ζωής των ανθρώπων που βρίσκονται στα ιδρύματα, είναι ανεκτίμητη. Αποδεικνύετε, ότι ο άνθρωπος με ευαισθησίες και ήθος, δεν υποχωρεί και δεν κάνει εκπτώσεις στα συναισθήματα και τις πράξεις προσφοράς.

Εκ μέρους των στελεχών της Διοίκησης, των εργαζομένων και των συνανθρώπων μας που ευεργετούνται από την δοτικότητά σας, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς, με την ευχή, να έχετε πάντα ευλογία και υγεία στη ζωή σας.

 

Με εκτίμηση,

Μαρία Κορακάκη

Πρόεδρος Δ.Σ.

Προνοιακών Ιδρυμάτων Ρόδου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου