Τοπικές Ειδήσεις

Σε υποβολή μήνυσης κατά της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου» προχωρά ο Γιώργος Υψηλάντης

Με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση κατά παντός υπευθύνου του συνδυασμού «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου – Περιφέρεια Τεσσάρων Εποχών» και προσωπικά κατά του επικεφαλής της κ. Μανώλη Γλυνού, προχωρά σήμερα ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος της παρατάξεως «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο», με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Χατζημάρκο, κ. Γεώργιος Υψηλάντης.
Ο κ. Υψηλάντης στρέφεται ειδικότερα κατά του κ. Γλυνού και κατά παντός άλλου που ό ίδιος τυχόν ήθελε υποδείξει ως υπεύθυνο για τη σύνταξη των ανακοινώσεων της παράταξής του, αποποιούμενος την προσωπική του ευθύνη, όπως χθες δήλωσε στην «δημοκρατική».
Ο κ. Υψηλάντης είναι με δημόσια δήλωσή του από την 17η Φεβρουαρίου 2019 υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και την 31η Μαρτίου 2019 δημοσιεύθηκε συνέντευξή του στην «δημοκρατική» στην οποία καυτηρίασε μεταξύ άλλων το γεγονός ότι έχει υποβαθμιστεί το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης με συκοφαντικά σχόλια και λάσπη. Την επόμενη ημέρα αναρτήθηκε σε ανώνυμο λογαριασμό (τρολ) στο facebook, βίντεο με σκοπίμως αποσπασματικά και ασύνδετα μεταξύ τους στοιχεία, πλήρως ανακριβή και παραποιημένα με μοναδικό σκοπό την προσβολή της τιμής και της υπόληψής του και στόχο την συκοφαντική δυσφήμισή του.
Με το βίντεο αυτό χαλκεύονται στοιχεία, ώστε να παρουσιασθεί ως πραγματικό γεγονός ότι ο κ. Υψηλάντης δήθεν προσλήφθηκε στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και έλαβε απ’ αυτήν το ποσό των 218.765,22 € και ότι αυτός είναι ο λόγος που τον οδήγησε να κατέλθει ως υποψήφιος στις εκλογές με τον κ. Χατζημάρκο, κόντρα στους ιδελογικούς προσανατολισμούς του.
Το συγκεκριμένο βίντεο κοινοποιήθηκε (από τους ίδιους) στις προσωπικές σελίδες στο facebook, αρκετών υποψηφίων και υποστηρικτών της παράταξης «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» και την επόμενη ημέρα εκδόθηκε ανακοίνωση από την παράταξη με αφορμή την κατασκευή ανεξάρτητου βιολογικού καθαρισμού στον Αρχάγγελο Ρόδου στην οποία εμφανίζεται ο ίδιος ως «Golden Boy» της Περιφέρειας και περαιτέρω ότι εισπράττει μέσω συμβάσεων ποσά που ξεπερνούν τα 200 χιλιάδες ευρώ.
Ακολούθησαν δύο νέες ανακοινώσεις από την ίδια παράταξη στην οποία επαναλαμβάνεται ότι συνήψε συνολικές αναθέσεις ύψους 200.000 χωρίς τον ΦΠΑ.
Ο κ. Υψηλάντης εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο τοποθετήθηκε δημόσια στους συκοφαντικούς ισχυρισμούς, ενώ υπό την απειλή δημόσιας δίωξής, όπως επισημαίνει, έχουν επιδοθεί σε μια προσπάθεια εξαφάνισης της επίμαχης ανάρτησης (βίντεο) του τρολ τόσο από την ίδια τη σελίδα που την παρήγαγε, όσο και από τις προσωπικές σελίδες φίλων και υποψηφίων της παράταξης.
Παραθέτει δε στοιχεία από τα οποία προκύπτει ότι το καθαρό εισόδημά του ήταν 27.646,45€, στο οποίο περιλαμβάνονται και τα έξοδά του για την υλοποίηση της κάθε σύμβασης (δαπάνες μετακίνησης και διαμονής, κλπ).

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου