Αθλητικά

Στο «βλέποντας και κάνοντας» ο Άγιος Ισίδωρος

Η απάντηση των ερωτηματικών που «βασανίζουν» το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο προηγείται της λήψης αποφάσεων για την επόμενη μέρα του Αγίου Ισιδώρου.
Το σύνολο των θεμάτων της ομάδας θα αξιολογηθεί μόνο εφόσον ανακοινωθούν οι επίσημες αποφάσεις για το μέλλον της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και προσδιοριστεί με ακρίβεια το πλαίσιο, εντός του οποίου θα οργανωθεί η επόμενη.
Όπως λένε οι παράγοντες των νεοφώτιστων, μέχρι τότε καμία συζήτηση δεν έχει νόημα, καθώς ουδείς μπορεί να γνωρίζει ούτε τα δεδομένα τα οποία θα διαμορφωθούν, ούτε και τις προθέσεις των ποδοσφαιριστών, που κι αυτοί με τη σειρά τους περιμένουν τις εξελίξεις.
Το μόνο που είναι βέβαιο πως δεν θα αλλάξει, είναι το διοικητικό σχήμα του συλλόγου, το οποίο έχει μπροστά του άλλον έναν χρόνο θητείας.
Τέλος, την οικονομική ενίσχυση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, η οποία προβλέπεται για τα σωματεία τα οποία έχουν ενταχθεί στο νέο αθλητικό μητρώο, συνεχίζουν να περιμένουν στον Άγιο Ισίδωρο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου