Ειδήσεις

«Τα εθνικά ζητήματα υπηρετούνται με τον καλύτερο τρόπο, όταν υπάρχει σχεδιασμός, σύνεση, γνώση και αποφασιστικότητα»

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης βρέθηκε στην εκπομπή «Επί του πιεστηρίου» με τον δημοσιογράφο Σπύρο Γκουτζάνη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε:

Στην υπόθεση του σκανδάλου Novartis:

Η πρόθεση της Κυβέρνησης είναι να διερευνηθεί σε βάθος το θέμα, να επισπευσθεί η διαδικασία έτσι ώστε να υπάρξουν αποτελέσματα από τη δικαστική έρευνα. Πρόκειται για μια υπόθεση που πρέπει να φτάσει ως το τέλος, για να πάψει να αιωρείται οποιαδήποτε σκιά πάνω από το ελληνικό πολιτικό σύστημα. Ήταν μια υπόθεση που έπρεπε να προετοιμαστεί προτού έρθει στην Ελληνική Βουλή. Δεν έχει λοιπόν καμία σχέση με άλλα ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας, όπως πολύ συχνά επιχειρείται να συσχετιστεί. Η κυβέρνηση δεν είχε σε καμιά περίπτωση πρόθεση να αλλάξει την ατζέντα αλλά αντίθετα φέρνει στο φως ένα σκάνδαλο που έχει επιβαρύνει με τεράστια ποσά τα ασφαλιστικά ταμεία και το Ελληνικό Δημόσιο.

Στα συλλαλητήρια για το «Μακεδονικό»:

Στα συλλαλητήρια συγκεντρώθηκε ένας μεγάλος αριθμός κόσμου, υπήρξε μια σημαντική παρουσία που δεν μπορεί κανείς να αγνοεί. Εκείνο που έχει σημασία ωστόσο είναι να σχεδιαστεί με υπευθυνότητα και σύνεση μια εξωτερική πολιτική που θα απαντά στις σημερινές ανάγκες με όραμα και σχέδιο για το μέλλον, έτσι ώστε να διασφαλίζεται και να ενισχύεται η θέση της Χώρας στα Βαλκάνια, στην Ευρώπη και παγκοσμίως.

Για τις τουρκικές προκλήσεις:

Είναι περιττό να επαναλαμβάνει κανείς ότι τα Ίμια αποτελούν ελληνικό έδαφος και ότι είναι αδιάλειπτη η παρουσία του Ελληνισμού εκεί. Για την Κυβέρνηση αυτό είναι αυτονόητο και δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτεί οποιαδήποτε αμφισβήτηση των εθνικών μας κυριαρχικών δικαιωμάτων.

Για την Ελληνική Οικονομία και την ανάπτυξη:

Όπως έχει επανειλημμένως ειπωθεί η Ελληνική Οικονομία βαδίζει με θετικές προοπτικές ανάπτυξης, η Κυβέρνηση προχωράει στην παραγωγική ανασυγκρότηση της Χώρας, προς ένα νέο μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης και σε αυτόν το σχεδιασμό εντάσσεται η εκχώρηση του πλεονάσματος σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που θα δώσουν νέα ώθηση στην επανεκκίνηση της Ελληνικής Οικονομίας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου