Αθλητικά

Ποδηλασία: Και η Sweden Cycling Academy στις εκδηλώσεις της Ρόδου

Από τις 12 έως και τις 27 Μαρτίου θα διεξαχθούν στο νησί μας οι ποδηλατικές εκδηλώσεις (τρία διαφορετικά events), που διοργανώνει το International Cycling Events in Rhodes.
Ακόμα μία ευρωπαϊκή ομάδα θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις και πρόκειται για την Sweden Cycling Academy όπως ενημέρωσαν οι διοργανωτές, με την ακόλουθη ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:
«Η Sweden Cycling Academy, είναι μια ομάδα από τη Σουηδία, με έμφαση στην ανάπτυξη νέων ταλέντων σε ένα ασφαλές περιβάλλον για να κάνουν το επόμενο βήμα στην εξέλιξή τους.
Είναι εξαιρετικά ευγνώμονες στους προσκεκλημένους που μπόρεσαν να συμμετάσχουν στους αγώνες στη Ρόδο. Μετά από δύο βαριά χρόνια με COVID αυτό σήμαινε επανεκκίνηση το 2021. Έχουν κάνει καλή εξέλιξη στην ομάδα.
Αυτοί έχουν πλήρη επίγνωση του τι ταξική αντιπολίτευση θα αντιμετωπίσουν αλλά θα προσπαθήσουν να συμμετάσχουν στο να βάλουν χρώμα στον ανταγωνισμό και να αμφισβητήσουν τις μεγάλες ομάδες.
Καλή επιτυχία φίλοι!»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου