Μετά τα πολυσυζητημένα βίντεο για το κοινωνικό μέρισμα και το γραφείο της Θεσσαλονίκης, το Μαξίμου προχώρησε σε ένα τρίτο. Αυτή τη φορά με κάποιες αλλαγές. Αλλά με τον Πρωθυπουργό πάντα παρόντα

Μετά τα πολυσυζητημένα σποτ για το κοινωνικό μέρισμα και για τα πρώτα γενέθλια του γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, τώρα δόθηκε στη δημοσιότητα ένα ακόμα, αυτή τη φορά για τα σχολικά γεύματα

Φυσικά το ανήρτησε ο ίδιος ο κ. Τσίπρας στον επίσημο λογαριασμό του Πρωθυπουργού της χώρας στο Twitter.

Σε αντίθεση πάντως με τα προηγούμενα βίντεο, όπου ο κ. Τσίπρας πρωταγωνιστούσε, είτε υπογράφοντας με μια ακριβή πένα στο γραφείο του στο Μαξίμου, είτε επισκεπτόμενος γεμάτος ενθουσιασμό το γραφείο του στη Θεσσαλονίκη, αυτή τη φορά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι παρών-απών.

Απλώς στο τέλος ακούγεται η φωνή του και η γνωστή φράση: «Ηταν δίκαιο, έγινε πράξη».

Σε περισσότερους από 130.000 μαθητές Δημοτικών σχολείων επεκτάθηκε το 2017 το επιτυχημένο πρόγραμμα σχολικών γευμάτων. Στόχος μας είναι όλα τα παιδιά να προσηλώνονται στο σχολείο τους και την πρόοδό τους, απερίσπαστα από τον δύσκολο αγώνα επιβίωσης που δίνουν οι γονείς τους.

Σχολιασμός άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ