ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Πλήθος κόσμου χθες στην πλατεία Δημαρχείου για την έναρξη της εορταστικής περιόδου!

news room 1 λεπτό ανάγνωση
εικόνα_Viber_2024-12-17_11-07-25-157

Το αδια­χώ­ρητο σημειώ­θηκε χθες στην πλατεία Δημαρ­χείου για τη συναυ­λία του Θοδωρή Φέρρη με την οποία άνοιξε ουσια­στικά η εορ­τα­στική περί­ο­δος στο νησί.

Η πλατεία Δημαρ­χείου γέμισε ασφυ­κτικά από νωρίς με μικρούς και μεγά­λους οι οποίοι δια­σκέ­δα­σαν με τον δημο­φιλή καλ­λι­τέ­χνη ο οποίος ήταν στη σκηνή για αρκετές ώρες. Μαζί του στη σκηνή ήταν και η Foxy Lee.

Ο Δήμαρ­χος Ρόδου Αλέ­ξαν­δρος Κολιά­δης χθες βράδυ έδωσε και το έναυσμα για τη φωτα­γώ­γηση του Χρι­στου­γεν­νιά­τι­κου Δέντρου που βρί­σκε­ται μπροστά από το Δημαρ­χιακό Μέγαρο με το κοινό να ξεσπά σε χει­ρο­κρο­τή­ματα και να δια­σκε­δά­ζει μέχρι αργά το βράδυ.

Τη συναυα­λία διορ­γά­νω­σαν ο Δήμος Ρόδου, η ΔΕΡΜΑΕ και ο ΔΟΠΑΡ, με τη στήριξη της Ένωσης Ξενο­δό­χων Ρόδου και του Καζίνο Ρόδου.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.