Αθλητικά

Προβληματισμένοι παραμένουν στον Ηρακλή

Από τη στιγμή που οι όποιες αναφορές για την πιθανότητα να ξεκινήσουν οι προπονήσεις των ομάδων στις αρχές Ιανουαρίου παραμένουν ανεπίσημες και δεν διώχνουν την αβεβαιότητα, ο Γιώργος Σάββενας δεν βρίσκει λόγους να διαφοροποιήσει τις οδηγίες του προς τους ποδοσφαιριστές του, σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο συνεχίζουν να προπονούνται ατομικά.
Ο τεχνικός των «ροπαλοφόρων» εκτιμά πως στην παρούσα φάση δεν αλλάζει το παραμικρό, ενώ επιμένει να αντιμετωπίζει την επομένη της άρσης του lockdown με μεγάλο σκεπτικισμό.
Ο ίδιος πιστεύει πως οι πάντες θα βρεθούν μπροστά σε τεράστιες δυσκολίες, είτε πρόκειται για τους ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να επανέλθουν μετά από πολλές εβδομάδες αγωνιστικής απραξίας, είτε για τις διοικήσεις, οι οποίες θα αναγκαστούν να κρατήσουν τα σωματεία όρθια μέσα σε συνθήκες οικονομικής στενότητας και αδυναμίας άντλησης πόρων από τις παραδοσιακές πηγές τους.
Στο μυαλό του Γιώργου Σάββενα, ακόμα πιο τρομακτική φαντάζει η σκέψη η πανδημία του covid-19 να μπει σε φάση νέας έξαρσης τον Φεβρουάριο και να οδηγήσει σ’ ένα τρίτο lockdown, εξέλιξη η οποία θα βάλει οριστικά «ταφόπλακα» στην οποιαδήποτε συζήτηση για ομαλή ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου