Η Ελένη Καραϊνδρου, στις 21 Οκτωβρίου, στο φεστιβάλ της Γάνδης, πήρε ένα από τα μεγαλύτερα παγκόσμια βραβεία μουσικής, το Lifetime Achievement Award, για ολόκληρο το μουσικό της έργο. Η τελετή συνοδεύτηκε από το κονσέρτο «Great Greek Composers με μουσικές του Μίκη Θεοδωράκη, της Ελένης Καραΐνδρου και της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, ανάμεσα σε άλλους. Φυσικά, δεν είπαν τίποτα τα ΜΜΕ και έτσι δυστυχώς, πολύ λίγοι το έμαθαν. Όπως είπε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξη: «Η ελληνική δημοσιογραφία διενεργείται πλέον στα social media. Με ρώτησαν πολλοί φίλοι γιατί το γεγονός της βράβευσης δεν γράφτηκε πουθενά. Τι να πω; Αν είχα προσλάβει έναν άνθρωπο να μου κάνει δημόσιες σχέσεις, να στείλει ένα δελτίο τύπου, ίσως το πράγμα να πήγαινε αλλιώς, να γραφόταν κάτι, αλλά αυτό δεν θα το κάνω ποτέ.»
Υπάρχουν κι αυτά τα νέα
Ακούστε το άρθρο
Dimokratiki AI








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.