Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της η ΕΠΣΔ ενημέρωσε ότι την προσεχή Κυριακή στο γήπεδο Καλυθιών θα διεξαχθεί τουρνουά Τζούνιορ, με το πρόγραμμα να γνωστοποιείται την Πέμπτη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης, αναφέρει τα ακόλουθα:
«Την Κυριακή 22/11/2015 θα διεξαχθεί στο γήπεδο Καλυθιών, τουρνουά Τζούνιορ. Το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 19/11/2015.
Για οτιδήποτε μπορείτε να επικοινωνείτε με τον πρόεδρο της Επιτροπής Καλλιέργειας και Ανάπτυξης κ. Λουιζίδη Δήμο στο τηλ.6951323342»
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε







Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.