Ειδήσεις

Οι επισκέψεις στη Ρόδο των Αυστριακών συνταξιούχων

Ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος προέβη χθες στην ακόλουθη γραπτή δήλωση, σαν «λεζάντα» στη φωτογραφία που απέστειλε:
O Πρόεδρος της Ενωσης Συνταξιούχων κ. Κarl Blecha, πρώην υπουργός Εσωτερικών και γενικός γραμματέας του Σοσιαλιστικού κόμματος, εξηγεί στον φιλέλληνα Αυστριακό Πρόεδρο και στον Δήμαρχο Ρόδου ότι το πρόγραμμα των Sinioren στη Ρόδο ξεκίνησε πριν 10 χρόνια χάρη στον φίλο και συμφοιτητή του στην Αυστρία, τώρα ιδιοκτήτη και εκδότη της “δημοκρατικής”, τον οποίο μάλιστα προσφώνησε στον Πρόεδρο και στον Δήμαρχο “der liebe genosse Βasilis” (ο αγαπητός σύντροφος Βασίλης).
Παραπονέθηκε στον κ Καμπουράκη ότι δεν τον έπεισε να μεταβεί στην Αυστρία, παρότι τον είχε προσκαλέσει ο ίδιος ο κ. Blecha να παραβρεθεί στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση στις 12 Νοεμβρίου, που επανεξελέγη με ποσοστό 97,7/100.

Tου έστειλε εγκάρδιους χαιρετισμούς.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου