ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθη 34χρονος για κλοπές και κατοχή ναρκωτικών

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
χειροπέδες
Μέγεθος γραμμάτων

Συ­νε­λή­φθη προ­χθές το με­ση­μέ­ρι στη Ρόδο, από αστυ­νο­μι­κούς της Υπο­διεύ­θυν­σης Ασφα­λεί­ας Ρόδου, ένας 34χρο­νος ημε­δα­πός, κα­τη­γο­ρού­με­νος για διά­πρα­ξη κλο­πών και κα­το­χή ναρ­κω­τι­κών ου­σιών.

Οι αστυ­νο­μι­κοί πραγ­μα­το­ποί­η­σαν έλεγ­χο στον κα­τη­γο­ρού­με­νο κατά τον οποίο βρέ­θη­καν στην κα­το­χή του και κα­τα­σχέ­θη­καν 12 ναρ­κω­τι­κά σκευά­σμα­τα (δι­σκία), χωρίς ια­τρι­κή συ­ντα­γή και κλο­πι­μαία.

Από την πε­ραι­τέ­ρω διε­ρεύ­νη­ση της υπό­θε­σης δια­κρι­βώ­θη­κε ότι ο δρά­στης στο χρο­νι­κό διά­στη­μα από 28 Ιου­λί­ου έως 15 Οκτω­βρί­ου 2019 διέ­πρα­ξε στην πόλη της Ρόδου επτά διαρ­ρή­ξεις κα­τα­στη­μά­των από τα οποία αφαί­ρε­σε χρη­μα­τι­κά ποσά και προ­ϊ­ό­ντα.

Πιο συ­γκε­κρι­μέ­να την 15η Οκτω­βρί­ου 2019 κα­ταγ­γέλ­θη­κε στην Υπο­διεύ­θυν­ση Ασφα­λεί­ας Ρόδου από τον ιδιο­κτή­τη κα­τα­στή­μα­τος με είδη κα­πνι­κής που βρί­σκε­ται στη συμ­βο­λή των οδών Εθνι­κής Αντι­στά­σε­ως και Κων­στα­ντί­νου Τσαλ­δά­ρη, ότι άγνω­στος δρά­στης περί ώρα 00:50 της ιδίας, με­τέ­βη σε αυτό και αφού έθραυ­σε την γυά­λι­νη πόρτα, ει­σήλ­θε ενός, ερεύ­νη­σε τους χώ­ρους και αφαί­ρε­σε από την τα­μεια­κή μη­χα­νή το χρη­μα­τι­κό ποσό των 35 ευρώ.

Οι κι­νή­σεις του δρά­στη κα­τα­γρά­φη­καν από το κλει­στό κύ­κλω­μα τη­λε­ό­ρα­σης του κα­τα­στή­μα­τος.

Ο κα­τη­γο­ρού­με­νος ταυ­το­ποι­ή­θη­κε και την 15η Οκτω­βρί­ου 2019 εντο­πί­στη­κε στην οδό Γε­ωρ­γί­ου Σε­φέ­ρη, προ­σή­χθη και συ­νε­λή­φθη.

Σε έρευ­να που του έγι­ναν βρέ­θη­καν στην κα­το­χή του 5 ναρ­κω­τι­κά δι­σκία τύπου «HIPNOSEDON», 7 ναρ­κω­τι­κά δι­σκία τύπου «STEDON», ένα ζευ­γά­ρι γυα­λιά ήλιου μάρ­κας «ΒΒΒ», ένα ζευ­γά­ρι πα­πού­τσια μάρ­κας «GAERNE», μία μπλού­ζα μάρ­κας «MAUI & SONS», μία πα­γο­θή­κη πο­δη­λά­του, ένα powerbank» κι ένα κι­νη­τό τη­λέ­φω­νο μάρ­κας «IPhone».

Προ­έ­κυ­ψε ότι την 29η Ιου­λί­ου 2019 από κα­τά­στη­μα πώ­λη­σης πο­δη­λά­των στην οδό Σο­φού­λη αφού πα­ρα­βί­α­σε την κε­ντρι­κή πόρτα αφαί­ρε­σε το χρη­μα­τι­κό ποσό των 40 Ευρώ. Την 14η Σε­πτεμ­βρί­ου από το ίδιο κα­τά­στη­μα αφαί­ρε­σε από το συρ­τά­ρι της τα­μεια­κής μη­χα­νής το χρη­μα­τι­κό ποσό των 50 ευρώ προ­κα­λώ­ντας πα­ράλ­λη­λα ζη­μιές σε πο­δή­λα­τα ύψους πε­ρί­που 500 ευρώ. Την 9η Οκτω­βρί­ου 2019 στο ίδιο κα­τά­στη­μα απο­πει­ρά­θη­κε να πα­ρα­βιά­σει την κε­ντρι­κή πόρτα.

Την 15η Ιου­νί­ου 2019 με­τέ­βη σε επί της οδού Αγίας Σο­φί­ας κρε­ο­πω­λείο, πα­ρα­βί­α­σε την συ­ρό­με­νη πόρτα και αφού ει­σήλ­θε εντός αφαί­ρε­σε από το συρ­τά­ρι της τα­μεια­κής μη­χα­νής το χρη­μα­τι­κό ποσό των 150 ευρώ.

Την 14η Οκτω­βρί­ου 2019 με­τέ­βη σε επί της οδού Ηρώων Πο­λυ­τε­χνεί­ου κα­τά­στη­μα και αφού ει­σήλ­θε εντός, πα­ρα­βιά­ζο­ντας πα­ρά­θυ­ρο, αφαί­ρε­σε ηλε­κτρο­νι­κές συ­σκευ­ές και το χρη­μα­τι­κό ποσό των 200 ευρώ.

Την 11η Οκτω­βρί­ου 2019 με­τέ­βη στο ίδιο ως άνω κα­τά­στη­μα και αφαί­ρε­σε από την τα­μεια­κή μη­χα­νή το χρη­μα­τι­κό ποσό των 70 ευρώ.

Εξε­τα­ζό­με­νος ο κα­τη­γο­ρού­με­νος απο­δέ­χτη­κε εν μέρει τις απο­δι­δό­με­νες σ’ αυτόν κα­τη­γο­ρί­ες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.