Μια εξαιρετική αισθητική αναβάθμιση της κεντρικής πλατείας Αφάντου ήταν το αποτέλεσμα του καλού σχεδιασμού και των συντονισμένων ενεργειών όλων των εμπλεκομένων.

Φυτεύτηκαν με φυτά και λουλούδια όλα τα παρτέρια μπροστά από την εκκλησία Αφάντου και των Δημοτικών σχολείων στην πλατεία Ελευθερίας.

Στη συνέχεια καθαρίστηκε με νερό από την ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ όλη η πλατεία και οι περιμετρικοί δρόμοι γύρω από αυτήν.

Ολοκληρώθηκε το κλάδεμα και ο καλλωπισμός των δέντρων σε όλη την έκταση της πλατείας καθώς επίσης και στο παρκινγκ πίσω από τα σχολεία.

Τις θερμές μου ευχαριστίες στον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Παναγιώτη Σταμάτη για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα μου. Στην κυρία Ηλιοπούλου Γιούλη και στην κυρία Σέντη Γεωργία για την επιλογή των φυτών καθώς επίσης και στο προσωπικό περιβάλλοντος και πρασίνου, που επιμελήθηκε το κλάδεμα και την φύτευση.

Τα συγχαρητήρια μου στον Πρόεδρο μας κ.Γεώργιο Μπακίρη και σε όλο το προσωπικό μας που ακούραστα και αποτελεσματικά συμμετείχε στην όλη προσπάθεια.

Όλα είναι έτοιμα για να εορτάσουμε τον πολιούχο της πόλης μας Απόστολο και Ευαγγελιστή Λουκά.

Σας προσκαλούμε όλους στον μέγα πανηγυρικό εσπερινό χωροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Ρόδου κ. Κυρίλλου που θα πραγματοποιηθεί στις 17/10/19 και ώρα 18:30μμ.

Στις 18/10/19 ημέρα Παρασκευή, θα τελεστεί λειτουργία χωροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Μητροπολίτου Ολύμπου κ. Κυρίλλου.

Ο Αντιδήμαρχος ΔΕ Αφάντου & Πεταλουδών

Αναστάσιος Ν. Σπανός

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ