ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αθλέτικο Αφάντου: Διπλή κίνηση

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΘΛΕΤΙΚΟ- ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ

Στην περαι­τέρω ενί­σχυση του έμψυχου δυνα­μι­κού της, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρω­τα­θλή­μα­τος της Β’ Κατη­γο­ρίας, προ­χώ­ρησε η Αθλέ­τικο Αφάντου.

Ο σύλ­λο­γος απέ­κτησε τα αδέλφια Οδυσσέα και Βαγγέλη Μαρα­γκάκη που την περα­σμένη σεζόν αγω­νί­στη­καν στον Απόλ­λωνα Καλυ­θιών. Ο πρώτος αγω­νί­ζε­ται στην επίθεση και ο δεύ­τε­ρος στην αμυ­ντική γραμμή, με τον Βαγγέλη να συμ­με­τέ­χει και στο παι­χνίδι του Κυπέλ­λου της Κυρια­κής με αντί­παλο την Ανα­γέν­νηση Έμπωνα.

Ανα­λυ­τικά η ανα­κοί­νωση που εξέδωσε η Αθλέ­τικο Αφάντου, επι­ση­μο­ποιώ­ντας τις δύο μετεγ­γρα­φές:

«Η διοί­κηση της Αθλέ­τικο Π.Σ.Α. Άγιος Λουκάς ανα­κοι­νώ­νει ότι απέ­κτησε τους Οδυσσέα και Ευάγ­γελο Μαρα­γκάκη. Οι δύο παίκτες είναι αδέρφια και εδώ και καιρό προ­πο­νού­νται και συμ­με­τέ­χουν στην προ­ε­τοι­μα­σία της ομάδας.

Ο Οδυσ­σέας είναι επι­θε­τι­κός ενώ ο Ευάγ­γε­λος ο οποίος αγω­νί­σθηκε και στο Κύπελλο την Κυριακή εκτός έδρας στο γήπεδο Απολ­λώ­νων, με αντί­παλο την ομάδα της Ανα­γέν­νη­σης Έμπωνα αγω­νί­ζε­ται στον χώρο της άμυνας. Οι ποδο­σφαι­ρι­στές την σεζόν που μας πέρασε ανήκαν στο ρόστερ του Απόλ­λωνα Καλυ­θιών. Η διοί­κηση καλω­σο­ρί­ζει τον Οδυσσέα και τον Ευάγ­γελο στην οικο­γέ­νεια της Αθλέ­τικο και τους εύχεται καλή ποδο­σφαι­ρική χρονιά με υγεία».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.