Αθλητικά

Σ.Φ.Ρ. «Κακιά Σκάλα»: «Δεν ξεχνάμε και το έχουμε αποδείξει»

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ρόδου «Κακιά Σκάλα» με ανακοίνωση που εξέδωσε, πήρε θέση για την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να μην χορηγήσει στα «ελάφια» πιστοποιητικής συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League2 και κάλεσε όλους τους… τοπικούς άρχοντες να βοηθήσουν για να αλλάξει η απόφαση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Αν το σκεπτικό της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α.) να μην χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής στην ομάδα μας για το πρωτάθλημα της Super League 2 της περιόδου 2021-2022 είναι ένα εκούσιο λάθος, θα μιλάμε για μία σκανδαλώδη απόφαση που κινείται μεταξύ του παραλογισμού και κυρίως του δόλου…
Να σημειώσουμε ότι η ομάδα μας δεν ενημερώθηκε ουδέποτε εγκαίρως ώστε να το θεραπεύσει σε εύλογο χρονικό διάστημα!
Μία ομάδα που έχει καταβάλει εγκαίρως τα 150.000€ που απαιτούνταν για την εγγυητική και είναι ίσως η μοναδική ομάδα στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα που έλαβε εγγυητική χωρίς ημερομηνία λήξεως! Μια ομάδα που έκανε πράξη τις επιταγές του νέου νόμου αυξάνοντας εγκαίρως και με το παραπάνω το μετοχικό της κεφάλαιο στις 420.000€!
Μία ομάδα που έχει πληρώσει τις περσινές υποχρεώσεις της ειδάλλως όπως είναι εύλογα κατανοητό με τις επιταγές του νέου νόμου, δεν θα μπορούσε να δηλώσει καν συμμετοχή! Η μεγαλύτερη και λαοφιλέστερη ομάδα του Αιγαίου, βρίσκεται αυτή την στιγμή απέναντι σε μία σκανδαλώδη και ακραία άδικη απόφαση που από πίσω της κρύβονται προσωπικές κόντρες και εκδικητικά αντίποινα, που όμως δεν αφορούν διόλου την ομάδα μας, η οποία ‘’πληρώνει το μάρμαρο’’, ούσα το θύμα της όλης υπόθεσης…
Μία ομάδα που συντηρεί οικονομικά πάνω από πενήντα οικογένειες… Μία ομάδα που το όνομα της διαφημίζει παντού ολόκληρο το νησί! Μία ομάδα με χιλιάδες κόσμο (το έχει αποδείξει πολλάκις) που την λατρεύει, την αγαπάει ανιδιοτελώς, που έχει ζήσει μαζί της χαρές και λύπες… Όλοι οι τοπικοί άρχοντες γνωρίζετε το πρόβλημα αλλά διατηρείτε περιέργως σιγή ιχθύος…
Εμείς, ο κόσμος αυτής της ομάδας, μετράμε τώρα αυτούς που είναι δίπλα μας αλλά όχι στα λόγια, αυτούς που αγωνιούν μαζί μας, αυτούς που έμπρακτα προσπαθούν και θα προσπαθήσουν να διορθώσουν μια κατάφορη αδικία για την ομάδα και την ένδοξη ιστορία της.
Εμείς λοιπόν, ο κόσμος αυτής της ομάδας, δηλώνουμε υπεύθυνα ότι σε αυτούς τους ανθρώπους που θα τηρήσουν τα προαναφερθέντα θα είμαστε για πάντα δίπλα τους! Γιατί εμείς δεν ξεχνάμε και το έχουμε αποδείξει! Και τώρα σας μετράμε έναν προς έναν!
Ζητάμε, για να μην πούμε απαιτούμε, την έμπρακτη στήριξη σας, ΣΗΜΕΡΑ, ΤΩΡΑ».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου