Αθλητικά

Ποδηλασία: Το πρόγραμμα του «Kos Natura 2021» που διοργανώνει ο Φιλίνος

Το σαββατοκύριακο 18 και 19 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο διήμερος διασυλλογικός αγώνας ποδηλασίας «Kos Natura 2021», με τον διοργανωτή Φιλίνο να ανακοινώνει το πρόγραμμα.
Αναλυτικά στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Ο Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος, το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021, κατόπιν έγκρισης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, διοργανώνει διασυλλογικό ποδηλατικό αγώνα δρόμου στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης, δρόμου αντοχής και criterium (κλειστή κυκλική διαδρομή), με την επωνυμία ‘’Kos Natura 2021’’. Στα παραπάνω αγωνίσματα θα λάβουν μέρος αθλητές όλων των ηλικιακών κατηγοριών.
Οι εκκινήσεις και τις δύο ημέρες θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή της Λάμπης και το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί είναι ως εξής:
-Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου
10:00 Εκκίνηση του αγωνίσματος ατομικής χρονομέτρησης
13:30 Πέρας και απονομές στο σημείο εκκίνησης
-Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου
08:30 Εκκίνηση του αγωνίσματος δρόμου αντοχής
12:30 Εκκίνηση του αγωνίσματος criterium
14:00 Πέρας και απονομές στο σημείο εκκίνησης
Η διαδρομή που ακολουθηθεί την πρώτη ημέρα του αγώνα είναι:
Φάρος (περιοχή Λάμπη, εκκίνηση) – Διασταύρωση προς Τιγκάκι (κυκλικός κόμβος – πηγάδι) – Φάρος (περιοχή Λάμπη, τερματισμός).
Οι διαδρομές που ακολουθηθούν τη δεύτερη ημέρα του αγώνα είναι:
Για το αγώνισμα του δρόμου αντοχής:
Φάρος (περιοχή Λάμπη, εκκίνηση) – Τιγκάκι – Διασταύρωση Τιγκακίου (Φανάρια) – Νέα Φαντασία – Αμανιού – Δρόμος προς HOTSPOT- Λίμνη Πυλίου- Διασταύρωση Τιγκακίου (Φανάρια) – Τιγκάκι – Φάρος (περιοχή Λάμπη, τερματισμός).
Για το αγώνισμα του Criterium:
Φάρος (περιοχή Λάμπη, εκκίνηση) – Ξενοδοχείο Πέλαγος -προς οδό Ριμιντών – Φάρος (περιοχή Λάμπη, τερματισμός).
Ο Κ.Α.Ο. ΦΙΛΙΝΟΣ θέλει να ευχαριστήσει θερμά την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τη στήριξή της στη διοργάνωση του εν λόγω αγώνα, το Δήμο Κω και Τμήμα Αθλητισμού του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ, για την ένταξη του αγώνα μας στις δράσεις που θα λάβουν χώρα κατά την ‘’Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας’’ από τις 18 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2021, τη Β’ Δ/νση Αστυνομίας Δωδεκανήσου και το Τμήμα Τροχαίας Κω, για την οδική ασφάλεια των αθλητών, τον Ποδηλατικό Όμιλο Κω και τον Κωακό Όμιλο Ποδηλασίας για την συνδρομή και την συνεργασία τους, με σκοπό την ασφαλέστερη διεξαγωγή του διήμερου ποδηλατικού αγώνα. Τέλος, ευχαριστούμε το μέγα χορηγό του τμήματος ποδηλασίας του σωματείου μας, Εμμ. Σταμόγλου και Υιοι Ο.Ε. για την ηθική και υλική στήριξη στην οργάνωση του αγώνα καθώς και το σύνολο των χορηγών μας για τη στήριξη των αθλητών μας όλα αυτά τα χρόνια.
Θα θέλαμε την κατανόηση και την προσοχή των οδηγών όλων των μεταφορικών μέσων στις προαναφερόμενες διαδρομές, καθώς στον αγώνα συμμετέχουν εκτός από ενήλικες και παιδιά από ηλικίες 10 ετών, έτσι ώστε αυτό το αθλητικό γεγονός που διαφημίζει το νησί μας, να διεξαχθεί με ασφάλεια και να περατωθεί με τις καλύτερες εντυπώσεις από όλους».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου