Οριστικά πίσω του άφησε ο Χρυσόστομος Χάσταλης την όποια ανησυχία για τυχόν αποδυνάμωση του ρόστερ του Αστέρα. Μετά την οριστική παραμονή του Γιάννη Αποστολόπουλου και την επικείμενη επιστροφή του επιθετικού Άγγελου Καρδούλια, ο οποίος αναμένεται να αποδεσμευτεί από τον Ιάλυσο, ο τεχνικός των Παστιδενών έχει στη διάθεσή του ένα δυναμικό τουλάχιστον είκοσι δύο «ετοιμοπόλεμων» ποδοσφαιριστών, που του δίνει δυνατότητες και προοπτική.
Την αισιοδοξία του Χρυσόστομου Χάσταλη για την υλοποίηση των στόχων που έχουν τεθεί ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries ενισχύει η καθημερινή παρουσία των παικτών του στις προπονήσεις. Οι πάντες δουλεύουν με προσήλωση, αφομοιώνουν γοργά τα βασικά ζητούμενα του τεχνικού επιτελείου και όπως κατέγραψε το τελευταίο στο φιλικό παιχνίδι με τον Διαγόρα, την περασμένη Κυριακή στο Παραδείσι, η ομάδα συνεχίζει να προοδεύει, σταθερά και ουσιαστικά.
Τα προβλήματα περιορίζονται στην απουσία του Ιωακείμ Καλαϊτζίδη, ο οποίος έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, καθώς και σ’ αυτήν του Άγγελου Καρδούλια, που ταλαιπωρείται από τράβηγμα.
Οι παραπάνω δύο ποδοσφαιριστές είναι και οι μοναδικοί που δεν υπολογίζονται για το εντός έδρας φιλικό του προσεχούς Σαββάτου με αντίπαλο την ομάδα Κ-19 της Ρόδου, το οποίο αντικατέστησε το προγραμματισμένο με τον Απόλλωνα Καλυθιών. Οι δύο ομάδες μετέθεσαν ραντεβού τους για την επόμενη Τετάρτη

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ