Αθλητικά

Τα οργανωτικά και οι μετακινήσεις για τον Άγιο Ανδρέα

Το ερχόμενο σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν οι Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας στον Άγιο Ανδρέα Αττικής, με τη συμμετοχή δεκάδων αθλητών από τους συλλόγους της Ρόδου, με την ομοσπονδία να ανακοινώνει τα οργανωτικά θέματα που αφορούν στη διοργάνωση, ενώ ενημέρωσε και για τις μετακινήσεις των σωματείων:

ΔΙΑΜΟΝΗ – ΔΙΑΤΡΟΦΗ: Η Ε.Ο.Π. και ο Δήμος Αθηναίων θα παρέχουν την διαμονή και διατροφή στις παιδικές εξοχές του Αγίου Ανδρέα Αττικής (μετάβαση από Λ. Μαραθώνος) σε όλους τους αθλητές-τριες και συνοδούς, συμπεριλαμβανομένων ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, από το βράδυ της Παρασκευής 20/9 έως και το μεσημέρι της Κυριακής 22/9/2019.

Κάθε σωματείο δικαιούται να δηλώσει 1 συνοδό ανά 5 αθλητές / αθλήτριες. Η διάταξη αυτή θα τηρηθεί αυστηρά.

Το κόστος διαμονής – διατροφής του κάθε αθλητή – συνοδού ανέρχεται στο ποσόν των 10,00 €.

Όποιο Σωματείο το επιθυμεί, μπορεί να δηλώσει επιπλέον συνοδούς για διαμονή & διατροφή στις κατασκηνώσεις, συμπεριλαμβανομένων ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, με κόστος ανά άτομο τα 30,00 €.

Με την αποστολή της δήλωσης συμμετοχής του Σωματείου θα πρέπει ταυτόχρονα να αποστέλλεται και το αποδεικτικό κατάθεσης του ανάλογου ποσού συμμετοχής στον τραπεζικό λογαριασμό της ΕΟΠ . Τα Σωματεία δύνανται να πληρώσουν το αντίστοιχο ποσό με μετρητά στις κατασκηνώσεις κατά την είσοδό τους, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου.

Αρ. Λογαριασμού ΕΟΠ : Τράπεζα: (EUROBANK)

IBAN : GR5802601530000020200654714

Για την οργάνωση της μεταφοράς των αθλητών, αθλητριών, του εξοπλισμού τους και των συνοδών, βάσει προκήρυξης (1 συνοδό ανά 5 αθλητές / αθλήτριες) που έρχονται από την Κρήτη την Ρόδο και την Κάρυστο, από και προς το Λιμάνι του Πειραιά, με πούλμαν και φορτηγά, τα ακριβή δρομολόγια θα ανακοινωθούν.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου