Αθλητικά

ΕΠΣΔ: Επιμορφωτικό σεμινάριο σε Ρόδο και Κω

Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της η ΕΠΣΔ γνωστοποίησε ότι την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου στην Ρόδο και την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου στην Κω, θα διεξαχθούν επιμορφωτικά σεμινάρια για τους προπονητές που εργάζονται σε τμήματα υποδομής.
Τα σεμινάρια είναι υποχρεωτικά και δωρεάν για όλους τους προπονητές.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 15:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων ‘’Καλλιπάτειρα’’ των εκπαιδευτηρίων Ροδίων Παιδεία (Ρόδος) και την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019, στις 15:00, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου (Κως), θα πραγματοποιηθούν επιμορφωτικά σεμινάρια (διάρκειας 6 ωρών) με την συμμετοχή όλων των προπονητών που ανήκουν στην ΕΠΣΔ και δραστηριοποιούνται – εργάζονται σε Τμήματα Υποδομής συλλόγων (σε αναπτυξιακές ηλικίες).
Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι υποχρεωτική και δωρεάν. Τα σεμινάρια αυτά αποτελούν μία νέα ακόμη πρωτοβουλία της ΕΠΟ σε συνεργασία με την ΕΠΣΔ, όπου θα γίνει ανάλυση του τρόπου προπόνησης όλων των αναπτυξιακών ηλικιών και η οργάνωση ενός ετήσιου κύκλου προπόνησης ανά ηλικιακό τμήμα».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου