ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Φώτης Χατζηδιάκος ζήτησε να δοθεί έμφαση στα θέματα καθαριότητας

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Φώτης Χατζηδιάκος

Να δοθεί με­γά­λη  έμ­φα­ση στον τομέα της κα­θα­ριό­τη­τας και να εκλεί­ψουν προ­βλή­μα­τα που “χα­λά­νε” την κα­θη­με­ρι­νό­τη­τα των πο­λι­τών, ζή­τη­σε από τους συ­νερ­γά­τες του χθες,  ο δή­μαρ­χος Ρόδου κ.  Φώτης Χα­τζη­διά­κος.

Συ­γκε­κρι­μέ­να χθες το πρωί ο δή­μαρ­χος επι­σκέ­φθη­κε τις Υπη­ρε­σί­ες Κα­θα­ριό­τη­τας και τις Τε­χνι­κές Υπη­ρε­σί­ες του Δήμου Ρόδου, πα­ρου­σία των αντι­δη­μάρ­χων κ.κ. Μι­χά­λη Πα­λαιο­λό­γου και Αθη­νό­δω­ρου Κων­στα­ντί­νου, καθώς και του πρώην αντι­δη­μάρ­χου Μι­χά­λη Χρι­στο­δού­λου και των εντε­ταλ­μέ­νων δη­μο­τι­κών συμ­βού­λων.

Ομι­λώ­ντας  στο προ­σω­πι­κό και τα στε­λέ­χη, τόσο της Κα­θα­ριό­τη­τας όσο και των Τε­χνι­κών Υπη­ρε­σιών, ο κ. Φώτης Χα­τζη­διά­κος έθεσε τις προ­τε­ραιό­τη­τες της νέας  δη­μο­τι­κής αρχής στους συ­γκε­κρι­μέ­νους το­μείς και ζή­τη­σε από όλους να στα­θούν αρω­γοί στο έργο της.  «Η προ­σπά­θειά μας ξε­κί­νη­σε από προ­χθές με την επί­σκε­ψη μας στη Διεύ­θυν­ση Πρα­σί­νου.  Τέ­θη­καν από τον δή­μαρ­χο κ. Φώτη Χα­τζη­διά­κο οι προ­τε­ραιό­τη­τες προ­κει­μέ­νου να λει­τουρ­γή­σει όπως πρέ­πει και προς όφε­λος των πο­λι­τών ο το­μέ­ας κα­θα­ριό­τη­τας. Συ­ζη­τή­σα­με για την κα­θη­με­ρι­νό­τη­τα και ανα­ζη­τή­σα­με τρό­πους αντι­με­τώ­πι­σης των προ­βλη­μά­των που σχε­τί­ζο­νται με την κα­θη­με­ρι­νό­τη­τα», δή­λω­σε ο εντε­ταλ­μέ­νος δη­μο­τι­κός σύμ­βου­λος κ. Στέ­φα­νος Κυ­ρια­ζής. «Ο δή­μαρ­χος ζή­τη­σε να κά­νου­με ό,τι  είναι δυ­να­τό προ­κει­μέ­νου να γίνει  καλή δου­λειά και να φανεί στους πο­λί­τες.  Αί­τη­μά του είναι να δοθεί  ιδιαί­τε­ρη έμ­φα­ση στην κα­θη­με­ρι­νό­τη­τα. Η συ­ζή­τη­ση διε­ξή­χθη σε πολύ θε­τι­κό κλίμα.  Όλοι οι υπη­ρε­σια­κοί πα­ρά­γο­ντες είναι πρό­θυ­μοι να δώ­σουν το  καλό πα­ρά­δειγ­μα.  Στην προ­σπά­θειά μας θέ­λου­με να γίνει αρω­γός και η κοι­νω­νία», δή­λω­σε ο κ. Στέ­φα­νος  Κυ­ρια­ζής.

Σε ερώ­τη­ση σχε­τι­κά με την εφαρ­μο­γή του κα­νο­νι­σμού κα­θα­ριό­τη­τας ο κ. Κυ­ρια­ζής δή­λω­σε:

«Δεν μπή­κα­με σε  επί μέ­ρους  ζη­τή­μα­τα. Θα έχου­με και άλλες συ­να­ντή­σεις προ­κει­μέ­νου να δρο­μο­λο­γη­θούν οι απο­φά­σεις οι οποί­ες  έχουν λη­φθεί και να λει­τουρ­γή­σουν με τον τρόπο που πρέ­πει οι υπη­ρε­σί­ες».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • Guest  /  17.09.2014 19:01

    Πολλά υποσχέθηκε ο κ. Χατζηδιάκος προεκλογικά, έβαλε ψηλά τον πήχη, και μακάρι να τον φτάσει.. Η Ρόδος όμως είναι από τα πιο βρώμικα νησιά της Ελλάδας και καλό είναι να μη λέμε λόγια αλλά να κάνουμε έργα, επιπλέον η καθαριότητα είναι υπόθεση όλων μας

  • The Egyptian  /  17.09.2014 11:11

    Μια ακομα παπαρολογια απο τις πολλες που ακουμε τα τελευταια χρονια.Ο δημαρχος δεν χρειαζεται να συζητα με τους εργαζομενους πως να κανουν καλυτερα την δουλεια τους διοτι εαν εισαι ευσυνειδητος θα το κανιες οπως και να γινει αλλα να βαζει προτεραιοτητες και να δινει εντολες.Και η μεγαλυτερη προτεραιοτητα ειναι οι τουριστικες περιοχες διοτι δεν χρειαζεται να πας μακρια αλλα να διατρεξεις τις μεγαλες αρτηριες του νησιου και να αισθανθεις μεγαλη ντροπη.ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ !!!!!

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.