Πολιτιστικά

Ρεσιτάλ πιάνου με τη Λουίζα Κουλά

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού – Αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ) παρουσιάζει ρεσιτάλ πιάνου με τη Λουίζα Κουλά, σε έργα Φρανκ, Τουρίνα, Κωνσταντινίδη και σε πρώτη εκτέλεση τη σουίτα της ίδιας για πιάνο και σκηνική δράση με τίτλο «Έξι εικόνες για τον ήρωα Μίχαλο Ρούση».

“Η επένδυση στον Πολιτισμό αποτελεί συνειδητή μας επιλογή, από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων μας. Όλα αυτά που συγκροτούν τον Πολιτισμό -πέρα από τις υποδομές- έχουν πίσω τους δημιουργούς, ανθρώπους που δουλεύουν σκληρά για ένα καλό αποτέλεσμα. Η πρόκληση είναι συγκεκριμένη: πώς όλοι αυτοί θα μπορούν να ζουν από τη δουλειά που κάνουν και η Ρόδος να αναβαθμίζεται διαρκώς, να παράγει καλλιτεχνικό πλούτο που συμβάλλει καθοριστικά στην ενίσχυση της έννοιας του Πολιτισμού, στην αυτονόητη ανάδειξη και συντήρηση των πολιτιστικών μας υποδομών, που αποτελούν ζωντανό κομμάτι της καθημερινής μας ζωής και της ταυτότητάς μας, και βεβαίως δεν είναι σε καμία περίπτωση πολυτέλεια” τονίζει ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Β. Καμπουράκης.

“Ο Πολιτισμός είναι η βαριά μας βιομηχανία. Αυτό επί δημαρχίας Αντώνη Β. Καμπουράκη αποτυπώνεται με τη γενναία χρηματοδότηση του ΔΟΠΑΡ από την πρώτη χρονιά της θητείας του. Το ρεσιτάλ πιάνου με την κα Κουλά περιλαμβάνεται στην απόφαση του Δημάρχου για τη στήριξη της δημιουργικής οικονομίας του τόπου μας”. δηλώνει ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Τέρης Χατζηιωάννου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, την Τετάρτη 23 Αυγούστου και ώρα 21:30.

Συμμετέχουν οι χορογράφοι – χορεύτριες Μαριάννα Παπακωνσταντίνου και Αργυρένια Ρούσσου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου