ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τσιτσιπάς: Δεν έχω εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού, θα το κάνω αν γίνει υποχρεωτικό

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Τσιτσιπάς

Αρ­νεί­ται να εμ­βο­λια­στεί ο Στέ­φα­νος Τσι­τσι­πάς αν δεν γίνει κάτι τέ­τοιο υπο­χρε­ω­τι­κό. Ο Ελ­λη­νας τε­νί­στας εμ­φα­νί­ζε­ται να ανή­κει σε αυ­τούς που έχουν αμ­φι­βο­λί­ες για τα εμ­βό­λια, με­τα­δί­δει το Reuters. Να ση­μειω­θεί ότι ο ίδιος συμ­με­τεί­χε σε κα­μπά­νιες του ελ­λη­νι­κού δη­μο­σί­ου για το θέμα της παν­δη­μί­ας.

«Κα­νείς δεν μου είπε κάτι. Κα­νείς δεν έκανε υπο­χρε­ω­τι­κό τον εμ­βο­λια­σμό», είπε σε δη­μο­σιο­γρά­φους σύμ­φω­να με το πρα­κτο­ρείο, όταν ερω­τή­θη­κε αν θα εμ­βο­λια­στεί για να αγω­νι­στεί σε τουρ­νουά στις ΗΠΑ.

«Κά­ποια στιγ­μή θα πρέ­πει να το κάνω, είμαι σί­γου­ρος γι’ αυτό, αλλά ως τώρα δεν είναι υπο­χρε­ω­τι­κό να εμ­βο­λια­στώ για να δια­γω­νι­στώ, οπότε δεν το έχω κάνει, όχι», προ­σέ­θε­σε.

Αντί­θε­τα, ο Ρό­τζερ Φέ­ντε­ρερ και ο Ράφα Ναδάλ πι­στεύ­ουν ότι οι αθλη­τές πρέ­πει να παί­ξουν ρόλο για να επι­στρέ­ψου­με στην κα­νο­νι­κό­τη­τα. Ο πρώ­τος έλαβε το εμ­βό­λιο της Pfizer το Μάιο, ενώ ο Ναδάλ δή­λω­σε: «Ο μόνος τρό­πος να ξε­φύ­γου­με από τον εφιάλ­τη είναι να εμ­βο­λια­στού­με. Η ευ­θύ­νη μας ως αν­θρώ­πι­να όντα είναι να το δε­χτού­με».

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται ότι πέ­ρυ­σι τέ­τοια εποχή ο Στέ­φα­νος Τσι­τσι­πάς συμ­με­τεί­χε στην κα­μπά­νια της ελ­λη­νι­κής κυ­βέρ­νη­σης για τον κο­ρω­νο­ϊό «Μέ­νου­με Ασφα­λείς», πα­ρο­τρύ­νο­ντας τον κόσμο να τηρεί τα μέτρα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.