Μετά από δύο ημέρες ξεκούρασης, οι ποδοσφαιριστές του Α.Σ. Ρόδος επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, προκειμένου να συνεχίσουν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Το πρόγραμμα διεξήχθη το πρωί, με τον Κώστα Βελιτζέλο και τους συνεργάτες του να μην χαρίζονται στους «πράσινους», καθώς η προπόνηση ήταν αρκετά έντονη και απαιτητική σε ρυθμό, με όλους τους αθλητές να συμμετέχουν κανονικά, αφού δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού.
Η προετοιμασία των «ελαφιών» θα συνεχιστεί και αύριο το πρωί, ενώ από την Τετάρτη οι προπονήσεις θα είναι διπλές, πρωί και απόγευμα.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι οι άνθρωποι του Α.Σ. Ρόδος βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης της Ε.Ε. της ΕΠΟ για την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων, η οποία θα συνεδριάσει την Τετάρτη 19 Αυγούστου, όπου και αναμένεται να ξεκαθαριστεί σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούν τα «ελάφια» ( Football League ή ενιαία Β’ Εθνική σε δύο ομίλους, βορρά και νότου) που θα κρίνει και τις τελευταίες μετεγγραφικές κινήσεις για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ