Αθλητικά

Μαζί χτίζουν το μέλλον Κολοσσός και Αρχάγγελος Α.Σ.Κ. !

Στρατηγική συνεργασία, η οποία έχει ως στόχο να αναπτύξει το μπάσκετ στην ευρύτερη περιοχή της Νότιας Ρόδου και να προετοιμάσει ταλαντούχους αθλητές και αθλήτριες για λογαριασμό του Κολοσσού, αποφάσισαν να συνάψουν ο «θαλασσί» Α.Ο. και ο Αρχάγγελος Α.Σ.Κ.!
Οι διοικήσεις των δύο συλλόγων συναντήθηκαν το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης στην πόλη της Ρόδου κι αφού συνεννοήθηκαν για τις λεπτομέρειες του εγχειρήματός τους, έδωσαν τα χέρια, «σφραγίζοντας» την επιθυμία τους πορευτούν στο μέλλον σαν μία γροθιά. Η σχετική κοινή ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:
«Τις δυνάμεις τους στο πεδίο της ανάπτυξης του μπάσκετ αποφάσισαν να ενώσουν ο Α.Ο. Κολοσσός και ο Αρχάγγελος Α.Σ.Κ.!
Ο πρόεδρος των “θαλασσί” Γιώργος Τσέλιος και τα μέλη της διοίκησής του Μιχάλης Μπάρδος και Θεόφιλος Ξυπολιτάς, υποδέχθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία τους τον επικεφαλής του συλλόγου του Αρχαγγέλου Στέφανο Καραολάνη, τους συνεργάτες του Σάκη Καλόφωνο, Τσαμπίκο Σταυριανό και τον προπονητή Σταμάτη Χατζόπουλο, παρουσία του εντεταλμένου για τον αθλητισμό περιφερειακού συμβούλου Νίκου Νικολή, προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της μεταξύ τους νέας συνεργασίας.
Το κοινό πλάνο που εκπονήθηκε προβλέπει τη στήριξη της προσπάθειας του Αρχάγγελος Α.Σ.Κ. σε επίπεδο οργάνωσης και τεχνογνωσίας και την ένταξη των ταλέντων που θα αναδείξει στη δύναμη του Κολοσσού.
Όπως συμφωνήθηκε, οι δύο σύλλογοι θα αναπτύξουν κοινές δράσεις, με στόχο αυτός του Αρχαγγέλου να αποτελέσει τον πυλώνα του Κολοσσού στην ευρύτερη περιοχή της Νότιας Ρόδου, να μεταλαμπαδεύσει στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες τις κοινές αξίες και να τους εφοδιάσει με τις απαραίτητες μπασκετικές γνώσεις, στις οποίες θα επενδύσει μελλοντικά ο ιστορικός Κολοσσός.
Η νέα εποχή στην οποία μπαίνουν τα δύο σωματεία θα εγκαινιαστεί στην πράξη στο αμέσως επόμενο διάστημα, όταν τα παιδιά του Αρχάγγελος Α.Σ.Κ. θα επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις του Κολοσσού προκειμένου να λάβουν μέρος σε κοινή προπόνηση.
Η επιτυχία του εγχειρήματος προϋποθέτει αρχικά την επαναφορά του ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ στη Λειβάδα σε κατάσταση που θα μπορέσει να υποστηρίξει τη διοργάνωση προπονήσεων και επισήμων αγώνων, κάτι για το οποίο εργάζεται ήδη το Τοπικό Συμβούλιο Αρχαγγέλου σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΡ και μελλοντικά, την ανέγερση κλειστού γυμναστηρίου.
Ως προς το δεύτερο, ο Νίκος Νικολής επανέλαβε τη δέσμευση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τη χρηματοδότηση του έργου, χαιρετίζοντας ταυτόχρονα την απόφαση των δύο συλλόγων να ενώσουν τις δυνάμεις τους».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου