Η TUI παρουσίασε σχέδια για επέκταση των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων της και πρόσθεσε νέα πολιτική ασφάλισης για τον Covid-19 για να καθησυχάσει τους πελάτες.

Από τις 25 Ιουλίου η TUI θα προσφέρει διακοπές από το αεροδρόμιο του Μπρίστολ προς Μενόρκα, Μαγιόρκα, Αλικάντε, Ρους, Φουερτεβεντούρα, Γκραν Κανάρια και Ζάκυνθο.

Από την 1η Αυγούστου, θα ξεκινήσει πτήσεις από οκτώ περιφερειακά αεροδρόμια προς Νταλαμάν, Αττάλεια, Σμύρνη και Αλικαρνασσός στην Τουρκία και προς Χανιά, Κεφαλονιά, Σκιάθο, Σαντορίνη και Θεσσαλονίκη στην Ελλάδα.

Η TUI δήλωσε ότι σχεδιάζει επίσης να προσθέσει άλλους δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς στην Πορτογαλία, την Τυνησία, την Αίγυπτο και το Μαρόκο τους επόμενους μήνες, καθώς οι κυβερνήσεις διευκολύνουν περαιτέρω τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς.

Η εταιρεία έχει επίσης κυκλοφορήσει νέα κάλυψη για τον Covid-19, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται παράλληλα με την κανονική ταξιδιωτική ασφάλιση, για όλους τους πελάτες που ταξιδεύουν σε διακοπές μέσω της TUI μεταξύ 11 Ιουλίου και 31 Δεκεμβρίου 2020 και ισχύει για όλες τις νέες και υπάρχουσες κρατήσεις.

Η TUI θα καλύψει δοκιμές στο εξωτερικό για ύποπτα περιστατικά, ιατρική βοήθεια στο εξωτερικό εάν ένας πελάτης προσβληθεί από τον ιό ενώ βρίσκεται σε διακοπές, κόστος που σχετίζεται με παρατεταμένη διαμονή και μια νέα πτήση επιστροφής στο σπίτι, εάν ζητηθεί από τους πελάτες να απομονωθούν κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Πηγή: tourismtoday.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ