Ένας από τους κορυφαίους djs στον κόσμο και μέλος των Swedish House Mafia, με τις δεκάδες επιτυχίες, θα βρεθεί στα decks του ιστορικού Paradiso Beach Club στη Ρόδο, την Παρασκευή 20 Ιουλίου.

Ο Steve Angello γεννήθηκε από πατέρα Έλληνα και μητέρα Σουηδέζα στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Στοκχόλμη. Σε ηλικία 12 ετών, ο Angello άρχισε να ασχολείται με την μουσική. Στα τέλη της εφηβείας του, ανακαλύπτει την House μουσικής μέσα από την κλαμπ σκηνή της Στοκχόλμης μαζί με τον καλύτερο φίλο του Sebastian Ingrosso.

Ο Angello έγινε γνωστός όταν κυκλοφόρησε το remix των Eurythmics “Sweet Dreams” στα τέλη του 2004. Από τότε η πορεία του είναι σταθερά ανοδική. Έχει πραγματοποιήσει πολυάριθμες μουσικές παραγωγές με πιο γνωστές σε house το “Summer Noize”, σε progressive το “Yeah”, σε Tech house το “Partouze” και και σε electro house το “Raining Again”. Είναι ιδιοκτήτης της δισκογραφικής εταιρείας Size records και έχει υπάρξει resident DJ στα μεγαλύτερα κλαμπ των μουσικών μητροπόλεων του κόσμου.

Είναι μέλος σε ένα από τα μεγαλύτερα supergroup της ηλεκτρονικής μουσικής στον κόσμο, γνωστό ως Swedish House of Mafia, στο οποίο συμμετέχουν εκτός από τον Steve Angello, o Sebastian Ingrosso και o Axwell. Το επιτυχημένο τρίο έχει δημιουργήσει massive hits όπως το “Save the World”, ” Antidote”, ” Greyhound”, “One”, “Miami 2 Ibiza”, και ” Don’t You Worry Child”.

Η δισκογραφική του εταιρεία αντιπροσωπεύει καλλιτέχνες όπως ο Tim Mason, Funkagenda, Max Βαγγέλη, Τρίτων, Qulinez, Wayne & Woods, Tiesto, Deadmau5, Laidback Luke, Sander Van Doorn, Kris Menace, Kim Fai, Veerus, Thomas Gold, an21, Avicii, και Maxie Devine.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ