ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κώστας Χειμωνέττος: Το «ευχαριστώ» στον Διαγόρα

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΔΙΑΓΟΡΑΣ- ΧΕΙΜΩΝΕΤΤΟΣ

Πα­ρελ­θόν από το έμ­ψυ­χο δυ­να­μι­κό του Δια­γό­ρα, μετά από δύο χρό­νια απο­τε­λεί ο Κώ­στας Χει­μω­νέτ­τος.

Ο νε­α­ρός αρι­στε­ρός οπι­σθο­φύ­λα­κας δεν ανα­νέ­ω­σε την συ­νερ­γα­σία του με τον «γη­ραιό» ενό­ψει του νέου πρω­τα­θλή­μα­τος της Γ’ Εθνι­κής Κα­τη­γο­ρία και πλέον είναι ελεύ­θε­ρος να επι­λέ­ξει τον επό­με­νο σταθ­μό της αθλη­τι­κής του στα­διο­δρο­μί­ας, με τις πλη­ρο­φο­ρί­ες να ανα­φέ­ρουν ότι βρί­σκε­ται μία ανάσα από την με­τεγ­γρα­φή του στον ΓΑΣ Ιά­λυ­σος.

Ο Κώ­στας Χει­μω­νέτ­τος δεν ξέ­χα­σε τα χρό­νια της πα­ρου­σία του στον Δια­γό­ρα, γι’ αυτό και με τις ακό­λου­θες δη­λώ­σεις σε γνω­στή αθλη­τι­κή ιστο­σε­λί­δα του νη­σιού μας, ευ­χα­ρί­στη­σε τον σύλ­λο­γο:

«Θέλω να ευ­χα­ρι­στή­σω την διοί­κη­ση του Δια­γό­ρα για τα δύο υπέ­ρο­χα χρό­νια που πέ­ρα­σα στην ομάδα.

Ένα ιδιαί­τε­ρο και με­γά­λο ευ­χα­ρι­στώ στους κυ­ρί­ους Πέτρο Ρου­τζιέ­ρη και Μαίο Κα­μπου­ρά­κη που ήταν συ­νε­χώς στο πλευ­ρό μου.

Εύ­χο­μαι στην ομάδα να πε­τύ­χει τους στό­χους που έχει θέσει».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.