Ειδήσεις

Τουρισμός: Εξομαλύνονται σταδιακά τα προβλήματα – Ισχυρό «brand» η Ελλάδα

Σύμφωνα με το υπουργείο, οι παραδοσιακές αγορές του Ελληνικού Τουρισμού ανακάμπτουν πλήρως δεδομένου ότι η περιορισμένη ανάσχεση κρατήσεων των προηγούμενων εβδομάδων εκμηδενίζεται και η αγορά επανέρχεται σε φυσιολογικούς ρυθμούς για την εποχή.

Το υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού επισημαίνει ότι η Ελλάδα παραμένει απόλυτα σταθερή ως τουριστικός προορισμός και συνεχίζει να αποτελεί ένα πολύ ισχυρό «brand».

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο, οι παραδοσιακές αγορές του Ελληνικού Τουρισμού ανακάμπτουν πλήρως, δεδομένου ότι, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η περιορισμένη ανάσχεση κρατήσεων που σημειώθηκε τις προηγούμενες εβδομάδες, εκμηδενίζεται και η αγορά επανέρχεται στους φυσιολογικούς ρυθμούς για την εποχή.

Επιπλέον, σημειώνεται ότι τα ΑΤΜ συνεχίζουν να λειτουργούν χωρίς περιορισμούς ανάληψης για τους κατόχους καρτών ξένων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, ενώ οι χρεωστικές και πιστωτικές τους κάρτες γίνονται παντού δεκτές.

Οι ελληνικές αρχές, όπως το αρμόδιο υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, αλλά και όλες οι τουριστικές επιχειρήσεις της χώρας, είναι πανέτοιμες να καλωσορίσουν ακόμη μία φορά τους επισκέπτες της Ελλάδας, καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου.

euro2day.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου