Αθλητικά

Ο Κολοσσός πήρε την άδεια συμμετοχής για τη Basket League

Ο Κολοσσός είναι μία από τις οκτώ ομάδες της Basket League που πήραν κανονικά την άδεια συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα της Basket League, αφού ο φάκελος του ήταν πλήρης. Οι ”θαλασσί” ήταν απόλυτα τυπικοί και πήραν το ”πράσινο φως” από την επιτροπή αδειοδότησης του Ε.Σ.Α.Κ.Ε.. Για δεύτερη σερί μέρα, οι ομάδες – μέλη του ΕΣΑΚΕ συνεδρίασαν (μέσω τηλεδιάσκεψης αυτή τη φορά) με θέμα συζήτησης τις άδειες συμμετοχής. Κατόπιν αιτήματος από Προμηθέα, Κολοσσό Ρόδου, Περιστέρι και Λαύριο, οι ομάδες – μέλη του ΕΣΑΚΕ πραγματοποίησαν νέο Διοικητικό Συμβούλιο, για να διορθωθεί η απόφαση που πάρθηκε μόλις μια μέρα νωρίτερα και προέβλεπε πως ουδεμία εκ των δώδεκα ομάδων – μελών δεν παίρνει άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, από την στιγμή που δεν λαμβάνονται υπόψιν οι εισηγήσεις της σχετικής επιτροπής. Κάτι που δημιουργούσε μια σειρά από (μεγάλα) προβλήματα.
Έτσι, σήμερα αποφασίστηκε ομόφωνα να δοθεί κανονικά η άδεια συμμετοχής στις ΚΑΕ (οκτώ στον αριθμό) που είχαν πλήρεις φακέλους με παράλληλη χορήγηση παράτασης μέχρι τις 30 Ιουνίου για τις τέσσερις (ΑΕΚ, Άρης, Λάρισα, Απόλλωνας Πάτρας) που είχαν ελλείψεις, κατόπιν σχετικής πρότασης που κατέθεσε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος “για το καλό του μπάσκετ”, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Όπερ και σημαίνει πως αυτές θα έχουν έξτρα χρόνο για να προσκομίσουν τα στοιχεία που απαιτούνται και να διορθώσουν τις ελλείψεις που έχουν οι φάκελοί τους, αν και εκφράστηκαν επιφυλάξεις από κάποιες ομάδες για το αν όντως μπορεί -βάσει νόμου- να δοθεί αυτή η παράταση. Από κεί και πέρα, επισημάνθηκε πως η Γενική Συνέλευση της 1ης Ιουλίου που θα αφορά στην αλλαγή των κανονισμών για την αδειοδότηση των ομάδων θα γίνει κανονικά.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου