Τοπικές Ειδήσεις

Διάκριση μαθητών του Δημοτικού του Κολλεγίου στον διεθνή μαθηματικό διαγωνισμό «Καγκουρό»

Το Κολλέγιο Ρόδου για δέκατη φορά συμμετείχε στον διεθνή μαθηματικό διαγωνισμό «Καγκουρό», ως εξεταστικό κέντρο.

Ο διεθνής μαθηματικός διαγωνισμός «Καγκουρό» είναι ο μεγαλύτερος του είδους στον κόσμο, με συμμετοχή 5,1 εκατομμυρίων μαθητών από 42 χώρες. Η φιλοσοφία του διαγωνισμού βασίζεται στην αρχή ότι τα μαθηματικά είναι μια κουλτούρα η οποία πρέπει να παρέχεται σε όλους. Ο κοινός νους, η καθαρή σκέψη και η αγάπη για τα μαθηματικά είναι αρκετά εφόδια για να αντιμετωπίσουν τα παιδιά τα θέματα του διαγωνισμού με μεγάλη επιτυχία.

Ο φετινός διαγωνισμός λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών λόγω του Covid-19 πραγματοποιήθηκε εξ αποστάσεως στις 22 Μαΐου 2021 και σε αυτόν διακρίθηκαν οι μαθητές:

Παναγιώτης Λάμπης (Β΄Δημοτικού)

Κωνσταντίνος Πανάς (Ε΄Δημοτικού)

Γεώργιος Πανάς (Ε΄ Δημοτικού)

Ο Πρόεδρος των Εκπαιδευτηρίων «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ» και Δ.Σ κος Αντωνιάδης Κωνσταντίνος συγχαίρει όλους τους μαθητές που συμμετείχαν και ιδιαιτέρως τους προαναφερόμενους μαθητές για την Πανελλήνια Διάκρισή τους, τους Εκπαιδευτικούς και τον Διευθυντή κο Σπύρο Σπύρου για την άμεση καθοδήγηση και αμέριστη συμπαράσταση και τους γονείς για την αδιάλειπτη υποστήριξη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου