Αθλητικά

Αντώνης Καμπουράκης: «Αναβαθμίζεται το γήπεδο των Αγίων Αποστόλων»

• Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες

Αλλάζει εικόνα το γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, στο οποίο εδώ και ημέρες έχουν ξεκινήσει εργασίες για την αναβάθμιση και τον καλλωπισμό του, προκειμένου να είναι πανέτοιμο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου προκειμένου φιλοξενήσει τις ομάδες που το χρησιμοποιούν.
Συγκεκριμένα αφαιρέθηκε ο τοίχος και τα κάγκελα που ήταν επικίνδυνα, καθώς βρίσκονταν κοντά στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να μεγαλώσει ο ωφέλιμος χώρος, θα τοποθετηθούν κιγκλιδώματα περιμετρικά σε όλο τον μαντρότοιχο, όπως και πλεξιγκλάς στα αποδυτήρια για την προστασία των ποδοσφαιριστών και των διαιτητών, ενώ θα αλλαχθούν και οι πάγκοι του αγωνιστικού χώρου.
Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης,.
Αναλυτικά:
«Ο ΔΟΠΑΡ, αλλάζει σελίδα. Αναβαθμίζει και βελτιώνει τις αθλητικές και πολιτιστικές εγκαταστάσεις του, στην Ρόδο. Στηρίζει τις αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις στο νησί μας. Μεριμνά για την ασφάλεια των ομάδων, των αθλητών, των παιδιών που φιλοξενούνται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του.
Η ασφαλής φιλοξενία, στους αθλητικούς και πολιτιστικούς χώρους, αποτελεί προτεραιότητα για την διοίκηση του ΔΟΠΑΡ. Με την επίβλεψη του προέδρου του ΔΟΠΑΡ Αλέξανδρου Κολιάδη, ξεκίνησαν οι εργασίες για την επισκευή, συντήρηση και αναβάθμιση του γηπέδου στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων.
Το γήπεδο ανακαινίζεται, αλλάζει όψη, με τις εργασίες ύψους 50.000 ευρώ, που υλοποιούνται από ίδιους πόρους του ΔΟΠΑΡ. Και είναι η αρχή από μια σειρά έργων και παρεμβάσεων που θα γίνουν από τον ΔΟΠΑΡ στις αθλητικές και πολιτιστικές εγκαταστάσεις της Ρόδου.
Έχουμε όραμα και το υλοποιούμε!».
Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», ο ΔΟΠΑΡ σε δεύτερη φάση θα ξεκινήσει εργασίες αναβάθμισης του ηλεκτροφωτισμού, ενώ στα μελλοντικά σχέδια βρίσκεται η αλλαγή του συνθετικού τάπητα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου