Ειδήσεις

Ο πρέσβης της Ελβετίας στον δήμαρχο Ρόδου

Τον πρέσβη της Ελβετίας κ. Lorenzo Amberg υποδέχτηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί ο πρέσβης στο νησί μας προκειμένου να ολοκληρώσει τη διαπίστευση της προξένου της Ελβετίας.

Πρόκειται για την κ. Ντενίζ Καραγιάννη η οποία συνόδευε τον πρέσβη στη συνάντηση η οποία διεξήχθη σε ιδιαιτέρως εγκάρδιο κλίμα διότι επιπλέον ο κ. Amberg βρίσκεται ήδη τέσσερα χρόνια στη χώρα μας και δηλώνει λάτρης της Ελλάδας.

Ο κ. Κουσουρνάς υπογράμμισε τη στενή συνεργασία που θα έχει ο δήμος με την πρόξενο στην οποία ευχήθηκε καλή δύναμη.

Ο πρέσβης επαναβεβαίωσε το ενδιαφέρον των Ελβετών επισκεπτών για τη Ρόδο και ενδιαφέρθηκε να μάθει αν υπάρχουν σχέδια για ενίσχυση του χειμερινού τουρισμού. Ο κ. Κουσουρνάς ενημέρωσε για τις προσπάθειες που καταβάλλονται ώστε να ενισχύονται οι πληρότητες των ξενοδοχείων κατά τους μήνες Μάρτιο-Απρίλιο, αλλά και το Νοέμβρη ώστε οι έξη μήνες να γίνουν εννέα για τον τουρισμό της Ρόδου.

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε επιπλέον στη μείωση του αριθμού των κρουαζιεροπλοίων που προσεγγίζουν φέτος τη Ρόδο γεγονός που οφείλεται στα γεγονότα σε Αίγυπτο και Συρία τα οποία απομακρύνουν τις εταιρίες από τη γραμμή μας.

“Ενώ οι τουρίστες και τα πρακτορεία θέλουν να έρχονται στη Ρόδο βγήκαμε εκτός γραμμής γιατί στο δρομολόγιο που μας συμπεριλαμβάνει περιλαμβανόταν η Αλεξάνδρεια και η Συρία” δήλωσε ο δήμαρχος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου