Τοπικές Ειδήσεις

Δήλωση του Δημάρχου Ρόδου Αντώνη Β. Καμπουράκη

Ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Β. Καμπουράκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά από σχετική απόφαση της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (Α.Ε.Π.Π.) ανοίγει πλέον ο δρόμος για τη συνέχεια της εφαρμογής ενός ολοκληρωμένου, καινοτόμου και αποτελεσματικού συστήματος παροχής ποιοτικών υπηρεσιών καθαριότητας, οδοκαθαρισμού, ανακύκλωσης, αναβάθμισης του πρασίνου, ευπρεπισμού και καλλωπισμού του νησιού μας. Η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής δικαιώνεται προς όφελος όλων των Ροδιτών και της καθημερινότητάς τους.

Εκφράζω από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ στις δημοτικές υπηρεσίες καθαριότητας και πρασίνου και στους άξιους εργαζομένους τους, οι οποίοι ενισχύονται πλέον στο καθημερινό έργο τους μέσα από ένα Νέο Πρότυπο Πλαίσιο Διαχείρισης, προκειμένου να διασφαλίσουν μια Ρόδο καθαρή, όμορφη και λαμπερή, όπως της αξίζει».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου