Τοπικές Ειδήσεις

Ημερίδα από την Κινητή Μονάδα Ρόδου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ με θέμα «Εξαρτήσεις: Αντιμετώπιση και Προκλήσεις στο νησί της Ρόδου»

H Κινητή Μονάδα Ρόδου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ διοργανώνει ημερίδα, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, με θέμα «Εξαρτήσεις: Αντιμετώπιση και Προκλήσεις στο νησί της Ρόδου» την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 και ώρα 10:00 – 17:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου (Γρ. Λαμπράκη 8, Ρόδος).

 

H ημερίδα εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων της Κινητής Μονάδας Ρόδου με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού, γύρω από τα θέματα των εξαρτήσεων που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

 

Συντονιστές και ομιλητές θα είναι διακεκριμένοι επαγγελματίες και επιστήμονες που εκπροσωπούν φορείς στο χώρο της υγείας και των εξαρτήσεων, οι οποίοι θα μιλήσουν για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων, δίνοντας έμφαση στην τοπική κοινωνία της Ρόδου.

 

Η ημερίδα είναι ανοιχτή στο κοινό και η είσοδος είναι δωρεάν.

 

Θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

 

Η Κινητή Μονάδα Ρόδου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ έχει ενταχθεί από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο Περιφερειακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2021-2027» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

 

Όλες οι υπηρεσίες του ΚΕΘΕΑ παρέχονται δωρεάν και δεν χορηγούνται υποκατάστατα.

 

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για οποιαδήποτε πληροφορία είναι τα 22410 73751 & 22410 20343.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου