Αθλητικά

Μαραθώνιος Ρόδου: Τιμήθηκε η ομάδα της Αστυνομίας και ο Τελμησσός

Η Οργανωτική Επιτροπή του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου τίμησε το Σάββατο 13 Απριλίου τη Hellenic Police Running team για τη συμμετοχή της ομάδας στο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με αξιωματικούς και μέλη της ΕΛΑΣ από διάφορες περιοχές της χώρας. Η πρόεδρος της Ο.Ε. Μαριέτα Παπαβασιλείου-Βακιάνη απένειμε τιμητική πλακέτα στον επικεφαλής της Hellenic Police Running Team, Αστυνομικό Διευθυντή Βασίλη Βράντζα, στον οποίο επέδωσε επίσης τιμητική πλακέτα για τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ, Αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο. Τιμητική πλακέτα απένειμε και στον Αστυνομικό Υποδιευθυντή, Θέμη Καλαμάτα. Η κυρία Παπαβασιλείου τίμησε επίσης τον Αστυνομικό Διευθυντή της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, Μιχάλη Καληωράκη για τη συμβολή της ΕΛΑΣ στη διεξαγωγή του αγώνα, τον οποίο ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία και την όλη υποστήριξη. Ο κ. Καληωράκης ευχαρίστησε την πρόεδρο της Ο.Ε. του Μαραθωνίου Ρόδου, Μ. Παπαβασιλείου δηλώνοντας ότι η ΕΛΑΣ είναι πάντα κοντά στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου υποστηρίζοντας τις δράσεις που υλοποιεί, όπως ο Μαραθώνιος Ρόδου.

Ο κ. Βράντζας από την πλευρά του, ευχαριστώντας για την τιμητική βράβευση, δήλωσε ότι όσο βρίσκεται στην ΕΛΑΣ, θα δίνει πάντα το παρών με την Hellenic Police Running Team στον Μαραθώνιο της Ρόδου ως αρχηγός της αποστολής.
Τέλος, ο κ. Καλαμάτας δήλωσε ότι κάθε χρόνο θα αναβαθμίζεται η συμμετοχή της Hellenic Police Running Team στο Μαραθώνιο της Ρόδου, σημειώνοντας ότι αυτή τη φορά, ο Νίκος Τσιδώνης ένα από τα μέλη της ΕΛΑΣ που διαφαίνεται ότι θα διαγράψει μία σημαντική πορεία στο δρομικό κίνημα ήρθε για να δείξει τις δυνατότητές του.
Ο κ. Νίκος Τσιδώνης που αναδείχθηκε τελικά νικητής του αγώνα των πέντε χιλιομέτρων, ενώ ήρθε τρίτος στην απόσταση των 10 χιλιομέτρων δήλωσε ενθουσιασμένος που του δίνεται η ευκαιρία να τρέξει σε ένα τόσο ξεχωριστό αγώνα.
Από την πλευρά της η κα Παπαβασιλείου δήλωσε ότι αποτελεί τιμή για τη διοργάνωση η φιλοξενία και η συμμετοχή της ομάδας της ΕΛΑΣ, ευχαριστώντας για την προτίμηση του αγώνα.

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Τελμησσός Ν.Μάκρης Μαραθώνος ιδρύθηκε το 2007 στην Νέα Μάκρη από πολίτες με ενεργή ενασχόληση στο μαζικό αθλητισμό και ιδιαίτερα με το άθλημα του Μαραθωνίου Δρόμου. Ο ιδρυτής του    συλλόγου γνωστός σε όλους αθλητής του Μαραθωνίου Δρόμου και των μεγάλων αποστάσεων με ιδιαίτερες διακρίσεις, είναι ο κ. Βλάσης Καραβασίλης. Από τον πρώτο Μαραθώνιο Δρόμο Ρόδου το 2014, ο Σύλλογος Τελμησσός συμμετέχει αδιάλειπτα στον αγώνα και η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε να τιμήσει το σύλλογο για την σταθερή αυτή  υποστήριξη.
Απονέμοντας την τιμητική πλακέτα στον κ. Καραβασίλη η κα Μαριέτα Παπαβασιλείου δήλωσε ότι αποτελεί μεγάλη τιμή και χαρά η σταθερή αυτή σχέση που έχει αναπτυχθεί με το σύλλογο Τελμησσός που έχει αγκαλιάσει και στηρίζει τη διοργάνωση όλα αυτά τα χρόνια.
Ο κ. Καραβασίλης ανέφερε: «Ο Διεθνής Μαραθώνιος σου δίνει την ευκαιρία να τρέξεις σε μία πολύ όμορφη διαδρομή και να γνωρίσεις ένα τόσο ξεχωριστό νησί, όπως η Ρόδος. Η οργανωτική επιτροπή μέσω της συνεργασίας της με την Aegean και τη Blue Star που κάνουν ειδικές τιμές στα εισιτήρια για τους δρομείς, καθιστά εύκολη τη μετακίνηση και την πρόσβαση. Μετά βεβαιότητας μπορώ να πω ότι ο Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου, δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από κανένα αγώνα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Γίνεται με μεγάλη αγάπη και με μεράκι απ’ όλους. Ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτή την τιμητική διάκριση».
Σημειώνεται ότι η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Ρόδου, βράβευσε και την κα Μοσχούλα Αγγελίδη, η οποία ταξίδεψε στη Ρόδο από τη μακρινή Μελβούρνη για να πάρει μέρος στο Μαραθώνιο, ενώ πρόβαλε τον αγώνα στην ελληνική εβδομαδιαία εφημερίδα «Νέος Κόσμος» της Αυστραλίας, με την οποία συνεργάζεται.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου