«Τα δέκα ομορφότερα μέρη στην Ελλάδα, όπου θα θέλατε να μείνετε για μια ζωή» παρουσιάζει αφιέρωμα με άρωμα Μεσογείου στο ισπανικό περιοδικό HOLA.
Το αφιέρωμα αναφέρει:
«Λευκά, πεντακάθαρα, σκαρφαλωμένα πάνω στα βράχια με θέα τη θάλασσα, με μπλε θόλους στην κορυφή, μεσαιωνικά, ιστορικά, με στενά δρομάκια στολισμένα με μπουκαμβίλιες. Εικόνες που είναι σαν φωτογραφίες για τις βάλεις σε κορνίζα. Αυτή είναι η καλύτερη σύνοψη του αρώματος της Μεσογείου.
Συγκεκριμένα για την Ρόδο αναφέρει:
Το 227 π.Χ. ένας σεισμός κατέστρεψε τον Κολοσσό της Ρόδου, τον Κύκλωπα που προστάτευε το λιμάνι του μεγαλύτερου νησιού των Δωδεκανήσων. Δεν υπάρχει ίχνος από το ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου, ωστόσο η αύρα του θρύλου και του μυστηρίου της Ρόδου παραμένει ανέπαφη χάρη στην πλούσια ιστορική, καλλιτεχνική και φυσική κληρονομιά της.
Τα υπόλοιπα μέρη που αναφέρει το περιοδικό είναι η Οία, Ρέθυμνο, η Χώρα της Μυκόνου, Υδρα, Πάργα, Φηρά, Παροικιά, Σπέτσες και Φηροστεφάνι































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.