Ειδήσεις

Ο Δημήτρης Ρουσσάκης υποψήφιος με τον Γ. Μαχαιρίδη

Ανακοινώνεται η υποψηφιότητα του Διασώστη ΕΚΑΒ , κ. Ρουσσάκη Δημητρίου, με την παράταξη «Νότιο Αιγαίο – Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» του Γιάννη Μαχαιρίδη.

«Δεν θεώρησα ποτέ τον εαυτό μου πολιτικό και ουδέποτε έκανα την πολιτική επάγγελμα αλλά θεωρώ τον εαυτό μου ταγό της δημοκρατίας παρέχοντας εθελοντική εργασία προς την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών συμπολιτών μου.

Επέλεξα να γίνω συνοδοιπόρος του Γιάννη Μαχαιρίδη με την παράταξη «ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ- ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» γιατί θεωρώ ότι το πρόσωπο του Γιάννη Μαχαιρίδη κατέστη συνώνυμο μιας ακολουθίας επιτυχιών τόσο ως Νομάρχης αλλά και ως Περιφερειάρχης αναβαθμίζοντας την πολιτική εκπροσώπηση των κατοίκων των νησιών μας με τον ενεργό του ρόλο και το σημαντικό του έργο ως προς την παροχή κοινωνικών υπηρεσιών και υποδομών ως αμερόληπτος φρουρός της νομιμότητας και των δικαιωμάτων του πολίτη.

Με τιμή
Δημήτρης Ρουσάκης
Υποψήφιος Περιφερειακός Σϋμβουλος
Με την παράταξη Νότιο Αιγαίο – Αρχιπέλαγος Δημιουργίας

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου