ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Mήνυμα του Μιχάλη Λοίζου υποψήφιου με τον Χατζή Χατζηευθυμίου

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
Μιχάλης Λοίζος
Μέγεθος γραμμάτων

Αγα­πη­μέ­νοι φίλοι,

Στό­χος να υπο­στη­ρί­ξου­με την Το­πι­κή Οι­κο­νο­μία της Ρόδου και της Δω­δε­κα­νή­σου.

Αν μέχρι σή­με­ρα, δεν κα­τα­φέ­ρα­με να πε­τύ­χου­με και να υλο­ποι­ή­σου­με τα με­γά­λα Έργα των Υπο­δο­μών, πι­στεύω μία λύση είναι να ενοι­κιά­σου­με την Γή μας και το το­νί­ζω, όχι να ξε­που­λή­σου­με τη Γή μας, απλά να την δώ­σου­με για εκ­με­τάλ­λευ­ση. Με Ορ­γά­νω­ση, Σχέ­διο και Όραμα να πε­τύ­χου­με τους χρό­νιους στό­χους. Με αυτήν την κί­νη­ση βά­ζου­με πλάτη σε όλους αυ­τούς οι οποί­οι θέ­λουν να πά­ρουν από την Ρο­δια­κή Πε­ριου­σία και όχι να προ­σφέ­ρουν απέ­να­ντι σε εμάς. Λι­μά­νι και Αε­ρο­δρό­μιο, δύο Χρυ­σο­φό­ρες Επι­χει­ρή­σεις, πού πρέ­πει να εκ­με­ταλ­λευ­τού­με, για να μας απο­φέ­ρουν πε­ρισ­σό­τε­ρα έσοδα.

Τα προ­ϊ­ό­ντα Πα­ρα­γω­γής ( Πρω­το­γε­νής Το­μέ­ας ), πρέ­πει να τρο­φο­δο­τού­με σε διά­φο­ρες Πό­λεις της Ελ­λά­δας και όχι να γί­νε­ται το αντί­θε­το από τις αρχές του 1990.

Πρέ­πει να υπάρ­χει στή­ρι­ξη, με­τα­ξύ μας.

Ενό­τη­τα και όλα θα έρ­θουν

Ας στη­ρί­ξου­με τους νέους και τους άφθαρ­τους.

Πρέ­πει να τους δοθεί η ευ­και­ρία, πού θα βά­λουν σε σω­στές Βά­σεις, τα ισχυ­ρά θε­μέ­λια για το μέλ­λον του Τόπου μας.

Ρο­δια­κή Δη­μιουρ­γία !!!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.